![]() |
![]() |
#1 |
Гигант мысли
Повідомлення: 757
|
![]()
Куплю новый JIAYU G2F в Виннице у "проверенных" людей.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Гуру
|
![]()
А не смущает что:
" заряд батареи смартфона тает прямо-таки на глазах, и наш тестируемый экземпляр категорически не доживал до конца светового дня без дополнительной подзарядки." это из обзора на сайте http://www.ixbt.com/mobile/jiayu-g2f.shtml ходить с мафоном в одном, а зарядкой для него в другом кармане, не есть здорово ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Старожил
Повідомлення: 3,220
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#4 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Писатель
Повідомлення: 349
|
![]()
Автор извините, тоже интересно где в нашем городе можно увидеть и пощупать Жуйки Jiayu g3c, g4c ? А то по обзорам достаточно вкусно смотрятся, а вот пощупать и оценить вживую дизайн не удалось, может решусь подобный приобрести себе...
![]() |
#6 |
Ветеран
Повідомлення: 2,250
|
![]()
Подивися на центральному ринку, 2-ий поверх у м`ясному павільйоні, бувають "жуйки" продають
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Гигант мысли
|
![]()
куплю
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ветеран
Адреса: Вінниця, район "Варшава"
Повідомлення: 2,199
|
![]()
У мене таке ж саме гімно. Нікому не раджу. Батарея тримає при активному користуванні 3 дні. Однак - роз'єм юсб накрився жіночим органом через 5 місяців бережного користування (заміна 150-200 грн), жпс - мертвий (для мене принципово, оскільки катаю на велі), екран в одному місці покрився багатьма мертвими пікселями (дуже добре видно на темному фоні). В дружини більше року Леново А800 - все працює як часи (тричі через плече). Для себе вирішив, що це мій перший і останній китайфон, в подальшому - онлі МОТО.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ветеран
Адреса: Вінниця, район "Варшава"
Повідомлення: 2,199
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Старожил
Повідомлення: 3,220
|
![]() Цитата:
У нас батарея тримає 6-8 днів (використання не хардкорне). Роз'єм можливо брак, а можливо і був легенький смичок кабелем в телефоні, цього цілком достатнь для мікроюсб ![]() ![]() В знайомої якись Леново, заряджається лише коли тримати рукою кабель, при розмові до морди краще не притуляти, так як автоматично скидає чи вмикає гучний режим, сам постійно вмикає радіо. І це всі болячки нового з коробки телефону. Я незахищаю ЖУЙКИ, просто для себе зробив висновок, що в своїй ціновій ніші конкурентів у них мало.
![]() |
![]() |
|
|