Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Комерційний форум

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 10-07-2014, 09:36   #1
Gheka
Гигант мысли

Повідомлення: 757
За замовчуванням Мобильный телефон JIAYU G2F

Куплю новый JIAYU G2F в Виннице у "проверенных" людей.
Gheka не на форумі   Reply With Quote
Старий 10-07-2014, 10:36   #2
s_w
Гуру

s_w's Avatar

Повідомлення: 6,912
Send a message via AIM to s_w Send a message via Yahoo to s_w Send a message via Skype™ to s_w
За замовчуванням

А не смущает что:

" заряд батареи смартфона тает прямо-таки на глазах, и наш тестируемый экземпляр
категорически не доживал до конца светового дня без дополнительной подзарядки."

это из обзора на сайте
http://www.ixbt.com/mobile/jiayu-g2f.shtml

ходить с мафоном в одном, а зарядкой для него в другом кармане, не есть здорово
Старий 10-07-2014, 10:44   #3
FLASHproject
Старожил

FLASHproject's Avatar

Повідомлення: 3,220
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від s_w Переглянути допис
А не смущает что:

" заряд батареи смартфона тает прямо-таки на глазах, и наш тестируемый экземпляр
категорически не доживал до конца светового дня без дополнительной подзарядки."

это из обзора на сайте
http://www.ixbt.com/mobile/jiayu-g2f.shtml

ходить с мафоном в одном, а зарядкой для него в другом кармане, не есть здорово
Ну в кожного свої потреби по використаню смарта. В жінки наприклад G4, по всіх тестах і форумах саме слабке місце в ньому батарея (чи контролер розряду хз...). На всіх ресурсах тільки й хають що батарея тримає 1-2 дні максимум! А наш чогось частіше ніж раз в тиждень не заряджається, а 7-8 днів я вважаю дуже пристойний результат для такого потужного смарта.
Старий 10-07-2014, 14:24   #4
Gheka
Гигант мысли

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від s_w Переглянути допис
А не смущает что:
не смущает.

может у кого есть знакомые занимающиеся телефонами - нужен телефон до конца недели и в Виннице
Старий 10-07-2014, 16:44   #5
joe2
Писатель

joe2's Avatar

Повідомлення: 349
За замовчуванням

Автор извините, тоже интересно где в нашем городе можно увидеть и пощупать Жуйки Jiayu g3c, g4c ? А то по обзорам достаточно вкусно смотрятся, а вот пощупать и оценить вживую дизайн не удалось, может решусь подобный приобрести себе...
Старий 10-07-2014, 16:58   #6
vinnitsa666
Ветеран

Повідомлення: 2,250
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від joe2 Переглянути допис
Автор извините, тоже интересно где в нашем городе можно увидеть и пощупать Жуйки Jiayu g3c, g4c ? А то по обзорам достаточно вкусно смотрятся, а вот пощупать и оценить вживую дизайн не удалось, может решусь подобный приобрести себе...
Подивися на центральному ринку, 2-ий поверх у м`ясному павільйоні, бувають "жуйки" продають
vinnitsa666 не на форумі   Reply With Quote
Старий 11-07-2014, 09:33   #7
Gheka
Гигант мысли

За замовчуванням

куплю
Старий 11-07-2014, 20:32   #8
amoremio
Ветеран

amoremio's Avatar

Адреса: Вінниця, район "Варшава"
Повідомлення: 2,199
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від FLASHproject Переглянути допис
В жінки наприклад G4, по всіх тестах і форумах саме слабке місце в ньому батарея (чи контролер розряду хз...).
У мене таке ж саме гімно. Нікому не раджу. Батарея тримає при активному користуванні 3 дні. Однак - роз'єм юсб накрився жіночим органом через 5 місяців бережного користування (заміна 150-200 грн), жпс - мертвий (для мене принципово, оскільки катаю на велі), екран в одному місці покрився багатьма мертвими пікселями (дуже добре видно на темному фоні). В дружини більше року Леново А800 - все працює як часи (тричі через плече). Для себе вирішив, що це мій перший і останній китайфон, в подальшому - онлі МОТО.
amoremio не на форумі   Reply With Quote
Старий 11-07-2014, 20:33   #9
amoremio
Ветеран

amoremio's Avatar

Адреса: Вінниця, район "Варшава"
Повідомлення: 2,199
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від vinnitsa666 Переглянути допис
Подивися на центральному ринку, 2-ий поверх у м`ясному павільйоні, бувають "жуйки" продають
треба запитувати, зпід прилавка можуть продати (жуйка в Україні не сертифікована, у зв'зку з чим офіційно продавати її заборонено).
amoremio не на форумі   Reply With Quote
Старий 11-07-2014, 21:18   #10
FLASHproject
Старожил

FLASHproject's Avatar

Повідомлення: 3,220
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від amoremio Переглянути допис
У мене таке ж саме гімно. Нікому не раджу. Батарея тримає при активному користуванні 3 дні. Однак - роз'єм юсб накрився жіночим органом через 5 місяців бережного користування (заміна 150-200 грн), жпс - мертвий (для мене принципово, оскільки катаю на велі), екран в одному місці покрився багатьма мертвими пікселями (дуже добре видно на темному фоні). В дружини більше року Леново А800 - все працює як часи (тричі через плече). Для себе вирішив, що це мій перший і останній китайфон, в подальшому - онлі МОТО.
Ну гімно браковане і в Епла буває. Я і дружина телефоном задоволені на 200%.
У нас батарея тримає 6-8 днів (використання не хардкорне).
Роз'єм можливо брак, а можливо і був легенький смичок кабелем в телефоні, цього цілком достатнь для мікроюсб Якщо потрібен був 100% робочий без бубнів ЖПС, то потрібно було дивитися смарти на іншій архитектурі (Квалком чи Нвідіа наприклад), на МТК жпс це лотерея. З екранами брак був - є - і буде. В мене в телевізорі за 1,2 кілобакса матриця налигнулася, добре що по гарантії розрулилося (більше надто дорогих телевізорів не купую)

В знайомої якись Леново, заряджається лише коли тримати рукою кабель, при розмові до морди краще не притуляти, так як автоматично скидає чи вмикає гучний режим, сам постійно вмикає радіо. І це всі болячки нового з коробки телефону.

Я незахищаю ЖУЙКИ, просто для себе зробив висновок, що в своїй ціновій ніші конкурентів у них мало.

Posting Rules