Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Відпочинок, розваги та знайомства

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 06-07-2015, 17:26   #1
krebs83
Гуру

krebs83's Avatar

Повідомлення: 5,371
За замовчуванням Коблево 2015

Хочу в серпні поїхати із сім'єю. Хто де відпочивав? Які бази порекомендуєте? Хочу щоб було з харчуванням і кімната з кондиціонером.
krebs83 не на форумі   Reply With Quote
Старий 06-07-2015, 22:26   #2
svv
Гигант мысли

Повідомлення: 841
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від krebs83 Переглянути допис
Хочу в серпні поїхати із сім'єю. Хто де відпочивав? Які бази порекомендуєте? Хочу щоб було з харчуванням і кімната з кондиціонером.
я отдыхал, супер , особенно с детьми . там 2 аквапарка- большой очень дорогой, илди в маленький второй,он дешевле и горки там лучще, расположен за рынком.
баз там дохрена, винница ,аквамарин, эдем, мы кушали прямо на базарчике, там женщина домашнюю еду продавала, гривен по 15 на выбор голубцы, пельмени, картошка тушенная, голубцы, первое,компот, все домашнее и вкусно, но сейчас цены то поменялись...
с хавчиком в любом отеле будет намного дороже
svv не на форумі   Reply With Quote
Старий 12-08-2015, 19:49   #3
>.\\\'ARMORIN'///.<
Гигант мысли

>.\\\'ARMORIN'///.<'s Avatar

Адреса: улица у моря
Повідомлення: 1,286
Send a message via ICQ to >.\\\'ARMORIN'///.< Send a message via Yahoo to >.\\\'ARMORIN'///.<
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від krebs83 Переглянути допис
Несколько дней назад отдыхал, питался в отеле Винница, и там же жить рекомендуют, ходил в большой аквапарк, много позитива привез. Хотя питание там дорогое 150гр в сутки обходилось
>.\\\'ARMORIN'///.< не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules