![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 72
|
![]()
З радістю поділюсь своїм досвідом співпраці з клінінговою компанією Crystal Home Service https://crystal-home-service.com/ адже враження залишилися виключно позитивні. Після чергового ремонту в квартирі постало питання генерального прибирання – пил усюди, залишки будматеріалів, бруд на вікнах та підлогах. Самостійно впоратись було просто нереально, тому вирішила звернутись до професіоналів. Після недовгих пошуків в інтернеті натрапила на цю клінінгову компанію.
Замовила прибирання після ремонту, менеджер швидко зв'язався, все уточнив і вже наступного дня до мене приїхала команда з чотирьох людей зі своїм обладнанням і хімією. Всі були в формі, ввічливі й організовані. За 5 годин мою квартиру не впізнати – ідеальна чистота, жодного натяку на пил, вікна прозорі, ванна блищить. Особливо вразило, що навіть батареї протерли, і в кухні почистили всі поверхні, включно з витяжкою. Ще один плюс – працюють не тільки по Києву, а й по Області. Мої батьки мешкають у Броварах, тож я вирішила замовити їм прибирання перед Великоднем – і знову все пройшло бездоганно. Ця компанія справді дбає про репутацію: все якісно, швидко й без зайвого галасу. Однозначно рекомендую тим, хто цінує свій час і любить порядок. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|