![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 142
|
![]()
Давно задумався про покупку фітнес-браслета, бо останнім часом хочу більше стежити за своїм здоров'ям, але не знаю, який краще вибрати. Цікавить саме функціонал для контролю за здоров'ям, як от відстеження сну, пульсу і рівня стресу. Може хтось має досвід користування і може порадити щось конкретне?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Писатель
Повідомлення: 159
|
![]()
Я сам активно користуюся фітнес-браслетами, тож можу поділитися досвідом. Головне, на що варто звернути увагу, це точність вимірювання пульсу і моніторинг сну. Чим більше датчиків і точніше відстеження, тим кращий результат. Деякі моделі можуть показувати хибні дані, тому важливо обирати з розумом.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 142
|
![]()
Так, точність справді важлива, бо не хочеться просто носити браслет для краси. А ще мене цікавить, чи є якісь моделі, які не тільки пульс і сон відстежують, а й, скажімо, рівень кисню в крові? І як зрозуміти, які показники справді корисні для здоров'я?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Читатель
Повідомлення: 134
|
![]() Цитата:
До речі, можеш зазирнути в інтернет-магазин Mi Store. Там хороший вибір, а ще й доставка по всій Україні. Якраз зможеш знайти те, що тобі потрібно, і не треба довго чекати! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|