![]() |
|
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 72
|
![]()
Хотів би дізнатися, чи є в тебе досвід отримання кредиту через Moneyveo? Як оцінюєш швидкість обробки заявок та зручність користування їхньою платформою? Чи були які-небудь труднощі під час оформлення? Я чув, що процес досить простий, але цікаво, як це виглядає з твоєї точки зору. Чи є в тебе якісь рекомендації щодо цього?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Читатель
Повідомлення: 75
|
![]()
Загалом, процес дійсно простий і швидкий, зайняло не більше 15 хвилин. Оформляв через мобільний додаток, все інтуїтивно зрозуміло. Спочатку переживав, чи буде проблема з отриманням грошей, адже я раніше не користувався кредитами онлайн, але все пройшло чудово. Гроші на рахунку з'явились буквально через кілька хвилин після схвалення заявки.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 72
|
![]()
Як оцінюєш умови кредитування? Яка була сума та процентна ставка, і чи є якісь приховані збори, про які варто знати? І ще: чи були у тебе якісь проблеми при погашенні кредиту або з іншими етапами процесу? Чи є щось, що варто враховувати, якщо знову звертатимешся до цього сервісу?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Читатель
Повідомлення: 75
|
![]()
Моя особиста думка про Moneyveo – це дуже зручний спосіб отримати гроші в борг https://moneyveo.ua/uk/--dengi-v-dolg/ без зайвих труднощів. В мене був досвід з кількома кредитними компаніями, але тут все виявилося без зайвого клопоту. Погашення кредиту було також без проблем, у мене не виникло жодних труднощів з оплатою, оскільки можна зробити все через додаток або через банківський рахунок.
Процентна ставка, на мій погляд, досить зрозуміла та передбачувана. Єдиним моментом, який варто врахувати, це не завжди ідеальний ліміт для першого кредиту, але він зростає з кожним використанням. Якби я знову потребував швидких грошей, не сумніваюся, що звернувся б до Moneyveo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|