Доброго дня, друзі. У мене до вас є питання щодо отримання візи в США. Можливо, хтось стикався з візою до Штатів? Я просто дивлюся, що жити в Україні з кожним роком все складніше та складніше. Та що там з роком – щомісяця ціни ростуть просто як на дріжджах, а зарплата – не зростає, тому населення стрімко бідніє. Я не звик так жити, але стрибнути вище голови в Україні не виходить. Подумав, що треба виїжджати з країни. Добре, що я маю дозвіл на виїзд, знятий з обліку у військкоматі. Дивлюся у бік Америки, тому що ця країна належить до правової і там соціальну захищеність має кожна людина, на відміну від тієї ж Європи, де наші люди - це тимчасові квартиранти. Питання у тому, як візу отримати, бо без візи мене одразу розгорнуть на кордоні. Прочитав, що найважливіше - це правильно оформити анкету, анкета ds-160
https://www.hotvisa.com.ua/visa/anketa-ds-160 вимагає навіть знань англійської мови, яких на достатньому рівні у мене просто немає. Як Ви вважаєте, чи візові центри будуть хорошим рішенням? Хтось може бути звертався до візових центрів і Ви можете дати свої рекомендації щодо вибору? Буду Вам дуже вдячним.