Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 18-06-2025, 10:46   #1
Shreder
Читатель

Shreder's Avatar

Повідомлення: 78
За замовчуванням Потрібен юрист для бізнесу

У мене будівельна компанія, і постійно виникають юридичні задачі: від перевірки договорів з постачальниками до захисту інтересів у спорах з підрядниками. Пробував вирішувати це через знайомого юриста, але він не завжди на зв'язку, та й з будівельною специфікою, здається, не дуже знайомий. Тому шукаю надійного фахівця, бажано з досвідом у комерційних спорах, нерухомості, оформленні договорів. Хочеться не просто консультації “на ходу”, а стабільного юридичного супроводу з чіткими рішеннями і відповідальністю. Можливо, хтось уже працює з професіоналами, яких можете сміливо рекомендувати?
Shreder не на форумі   Reply With Quote
Старий 18-06-2025, 10:47   #2
Donatello
Читатель

Donatello's Avatar

Повідомлення: 79
За замовчуванням

Мав подібну ситуацію, коли уклав “ідеальний” договір на оренду складу, а потім виявилось, що він взагалі не захищає мої інтереси. З того часу працюю тільки з профі. Мій головний принцип: юрист має розуміти бізнес не гірше, ніж підприємець. Бо якщо доведеться пояснювати, чим субпідрядник відрізняється від генпідрядника, — це не ваш спеціаліст. І ще: не ведіться на дешеві обіцянки — хороші юристи коштують дорожче, але економлять вам десятки тисяч.
Donatello не на форумі   Reply With Quote
Старий 18-06-2025, 10:47   #3
Shreder
Читатель

Shreder's Avatar

Повідомлення: 78
За замовчуванням

Особливо про те, що юрист має “говорити мовою бізнесу”, а не лише цитувати статті з Цивільного кодексу. А якщо не секрет — з ким саме ти працюєш зараз? Хотів би звернутися хоча б на першу консультацію, щоб перевірити, чи зійдуться підходи.
Shreder не на форумі   Reply With Quote
Старий 18-06-2025, 10:48   #4
Donatello
Читатель

Donatello's Avatar

Повідомлення: 79
За замовчуванням

Можу без жодного сумніву порадити Адвоката Юлію Босенко. Я працюю з нею вже понад два роки — вона веде юридичні послуги для бізнесу https://advocatebosenko.com/ для мого складу, магазину й навіть допомагала при відкритті нового напрямку онлайн-продажів. У неї дуже системний підхід: вона не просто виконує завдання, а думає наперед, попереджає ризики, готує документи під конкретну ситуацію, а не “по шаблону з інтернету”. До того ж вона орієнтується в різних галузях — від будівництва до електронної комерції. Обов’язково глянь сайт advocatebosenko.com — там зібрана інформація про послуги, є кейси і форма для запиту консультації. Юлія — той рідкісний тип юриста, який стає частиною команди, а не просто “по дзвінку раз на місяць”. Спробуй — не пошкодуєш.
Donatello не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules