Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 22-08-2023, 23:16   #1
Shreder
Читатель

Shreder's Avatar

Повідомлення: 78
За замовчуванням Психолог онлайн

Привіт! Я останнім часом дуже часто відчуваю тривожність і неспокій. Навіть звичайні ситуації викликають в мене внутрішню напругу. Чи може психолог онлайн допомогти мені з управлінням цими почуттями? І які плюси цього підходу?
Shreder не на форумі   Reply With Quote
Старий 22-08-2023, 23:29   #2
Donatello
Читатель

Donatello's Avatar

Повідомлення: 79
За замовчуванням

Вітаю! Розумію, як непросто відчувати таку тривожність. Так, психолог онлайн може бути дуже ефективним. Ви зможете отримати підтримку і розуміння зручно, не виходячи з дому. Такий підхід дозволяє гнучко обирати час для консультацій і не залежити від місця перебування.
Donatello не на форумі   Reply With Quote
Старий 22-08-2023, 23:32   #3
Shreder
Читатель

Shreder's Avatar

Повідомлення: 78
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Donatello Переглянути допис
Вітаю! Розумію, як непросто відчувати таку тривожність. Так, психолог онлайн може бути дуже ефективним. Ви зможете отримати підтримку і розуміння зручно, не виходячи з дому. Такий підхід дозволяє гнучко обирати час для консультацій і не залежити від місця перебування.
Дякую за розуміння. Так, мені дійсно зручно обирати час для сесій, адже робочий графік не завжди стабільний. Але чи не буде мені важко відчувати зв'язок з психологом, якщо консультації проходитимуть онлайн?
Shreder не на форумі   Reply With Quote
Старий 22-08-2023, 23:37   #4
Donatello
Читатель

Donatello's Avatar

Повідомлення: 79
За замовчуванням

Практика показує, що зв'язок з психологом онлайн може бути так само ефективним, як і при зустрічах особисто. Психологи, як правило, дуже вміло створюють довірливу атмосферу, навіть в онлайн-середовищі. Важливо знайти спеціаліста, з яким вам комфортно спілкуватися, і з часом ви можете відчути цей зв'язок стає ще міцнішим.
Я можу порекомендувати вам платформу, де є досвідчені психологи https://psychologyua.com , готові надати вам підтримку в онлайн-форматі. Сам звертався неодноразово, результатами задоволений. Не соромтеся шукати допомогу, це крок до покращення вашого самопочуття і здоров'я в цілому.
Donatello не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Мітки
два бота педики

Posting Rules