![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Адреса: Київ
Повідомлення: 3
|
![]()
Хотілося б на Audi підібрати якісь легкосплавні диски, але ніяк не можу визначитися якого кольору вибрати і дизайн, щоб класно виглядали! Машина у мене червоного кольору. Модель Audi А6. Як думаєте, чорного кольору будуть гарно виглядати, чи краще щось вибрати у сріблястих тонах? Ніяк не можу зрозуміти який колір буде симпатичнішим виглядати?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 20
|
![]()
В мене на червоній Toyota Camry з заводу сріблясті. Чорні диски можуть створювати контраст з червоним кольором кузова і виглядати дуже стильно. Чорні диски часто додають спортивного вигляду автомобілю і можуть підкреслити агресивний характер. І такі я і купив на літо. Гуму не перевдягаю. Зберігаю разом з дисками.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 1
|
![]()
Важливо брати до уваги колір кузова автомобіля. Узгодження кольорів між дисками та кузовом створить єдиний та гармонійний зовнішній вигляд. Наприклад, якщо ваш автомобіль Audi має темний відтінок кузова, то вибір темних дисків може надати йому більш елегантного та стильного вигляду. Ось подивіться які бувають диски для Audi https://roadstyle.com.ua/audi/. Також слід зважати на колір гальмівних супортів, оскільки вони можуть стати додатковим елементом дизайну.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|