![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 5
|
![]()
Мої вітання! Шукаю допомогу та пораду. У мого батька, на жаль, діагностували рак легень. Це стало великим ударом для нашої родини, але ми не втрачаємо надії. Підкажіть, будь ласка, де в Україні можна отримати якісне лікування цього захворювання? Нас цікавить сучасний підхід, досвідчені лікарі та результативні методики.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 3
|
![]()
Доброго дня! Дуже співчуваю вашій ситуації, але хочу запевнити, що рак легень у сучасному світі - це не вирок. Завдяки розвитку онкології зараз існують інноваційні методи лікування, зокрема таргетна терапія, імунотерапія та сучасні хірургічні втручання. У багатьох випадках їх ефективність доведена навіть на пізніх стадіях захворювання. Головне – знайти клініку з хорошою репутацією та підтримавати вашого батька. Але ж ця хвороба одна із важких.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 5
|
![]()
Дякую за підтримку і пояснення! Це додає сил боротися за здоров’я батька. Ми будемо шукати найкращі варіанти для його лікування. Якщо є конкретні рекомендації по лікарням або лікарях, буду вдячна за будь-яку інформацію.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
Повідомлення: 3
|
![]()
Можу запропонувати вам варіант - звернутися в LISOD https://www.lissod.com.ua/ua/about-c...s/rak-legkogo/ та дізнатися ціну на лікування раку легенів. Це лікарня ізраїльської онкології в Україні, де проводять сучасне лікування онкологічних захворювань.
У LISOD працюють фахівці з міжнародним досвідом, які постійно вдосконалюють свої знання. Клініка обладнана за світовими стандартами, а всі процедури виконуються з урахуванням рекомендацій провідних онкологічних асоціацій. Головне – діяти швидко, адже своєчасне звернення до спеціалістів значно підвищує шанси на успіх лікування. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Юзер
Повідомлення: 2
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|