![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 15
|
![]()
Підкажіть, будь ласка, як правильно обрати твердотільний накопичувач? Я чув, що SSD значно швидший за HDD, але є ще багато варіантів: різні формати, обсяги, швидкість читання та запису. Як зрозуміти, який саме підходить для мого ноутбука чи ПК? Яким характеристикам слід приділяти увагу?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Щоб обрати SSD, потрібно знати, який тип підходить для вашого ноутбука чи ПК. Є два основні варіанти: SATA та NVMe. SATA дешевший, але повільніший, а NVMe набагато швидший.
Важливо визначити, скільки пам’яті вам потрібно. Для базових задач вистачить 256-512 ГБ, а для ігор чи роботи – від 1 ТБ. Також зверніть увагу на швидкість читання та запису: у NVMe вона значно вища. Перевірте термін служби накопичувача та гарантію виробника. Так ви оберете SSD, який працюватиме довго і без проблем. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Коли я зібрав свій перший комп’ютер, то не міг натішитися. Але згодом стало зрозуміло, що жорсткий диск – це його слабке місце. Завантаження системи займало вічність, а великі файли відкривалися повільно. Тож вирішив оновитися та придбати твердотільний накопичувач https://luckylink.kiev.ua/ua/nakopitel-ssd на цьому сайті. У них зручний каталог, хороші ціни та детальні характеристики. Оформив замовлення, і вже за день отримав свій новий SSD. Встановлення пройшло без проблем, а швидкість роботи системи змінилася кардинально – комп’ютер завантажується за лічені секунди! Наразі я працюю та граю без затримок, і шкодую лише про одне – що не зробив цього раніше.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|