Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 11-04-2025, 11:39   #1
Доррит
Читатель

Повідомлення: 51
За замовчуванням Зробити лазерну епіляцію в Києві

Давно думаю про лазерну епіляцію, але ніяк не можу зважитись. Постійно відкладаю — то не впевнена в ефективності, то боюсь болю, а ще важко знайти студію, якій довірю. Живу на Нивках, тому ідеально було б щось поряд. Може, хтось проходив курс у Києві й може щось порадити?
Цікавить, чи реально позбутися волосся повністю і надовго, особливо на ногах і в зоні бікіні. І як щодо світлого пушкового волосся — чи його теж бере лазер? Дякую всім, хто відгукнеться
Доррит не на форумі   Reply With Quote
Старий 11-04-2025, 11:40   #2
niksogen
Читатель

niksogen's Avatar

Повідомлення: 60
За замовчуванням

Я теж довго сумнівалась, і маю сказати — даремно! Якщо нормально підійти до вибору студії і не пропускати процедури, результат крутий. Я робила в салоні на Комфорт Тауні, але краще шукай щось ближче до себе, бо треба буде ходити регулярно.
Щодо болю — сильно залежить від типу лазера. Є апарати, які практично не відчуваються. Я чула дуже багато хорошого про ELOS-технологію — вона безболісна і підходить навіть для світлого волосся.
Обов’язково зверни увагу на чистоту студії, кваліфікацію майстрів і якість апарату. Ну і не ведись на дуже дешеві ціни — це завжди насторожує.
niksogen не на форумі   Reply With Quote
Старий 11-04-2025, 11:41   #3
Клери
Юзер

Повідомлення: 18
За замовчуванням

Я теж боялась, що буде боляче, але апарат з охолодженням — реально терпимо, навіть на бікіні. Світле волосся бере не ідеально, але з темним справляється на ура.
До речі, студія називається EpiLaser. У них є філії і на Оболоні, і на Нивках, і в Комфорт Тауні. Можеш глянути в інсті або на сайті — в них зараз акції на пакети процедур.
Я задоволена, тому сміливо можу радити!
Клери не на форумі   Reply With Quote
Старий 11-04-2025, 11:42   #4
блонк
Юзер

Повідомлення: 19
За замовчуванням

Ой, дівчата, я вже більше року як завершила повний курс — робила обличчя, руки, ноги й зону бікіні. Це було найкраще рішення для мене, чесно.
Робила саме ЕЛОС-епіляцію — це така комбінація світлової та радіохвильової енергії. Перевага в тому, що вона працює і з темним, і зі світлим волоссям. А ще взагалі не боляче — просто відчуття тепла.
Я проходила курс лазерної епіляції в Києві в EpiLaser https://epilaser.com.ua/ua/ у них нове обладнання, дуже охайно і майстри реально шарять. Якщо ти з Нивок — тобі взагалі зручно, в них там є філія.
Із задоволенням рекомендую, тим паче що волосся не росте вже майже рік. Раз на пів року роблю підтримувальну — і все
блонк не на форумі   Reply With Quote
Старий 11-04-2025, 11:42   #5
Доррит
Читатель

За замовчуванням

Дівчата, дякую вам величезне! Читаю і розумію, що реально час уже перестати відкладати. Особливо після того, як написали про ефект на рік — це ж просто мрія!
Я якраз дивилась сайт EpiLaser — мені підійде Нивки або Оболонь, бо іноді працюю неподалік. Цікаво, що вони роблять і ЕЛОС, і 3D-епіляцію — треба розібратись, що краще саме мені.
Леся, дякую за зауваження про апарати — спробую дізнатись, які саме в них.
Здається, я майже готова записатись на перший сеанс
Старий 11-04-2025, 11:43   #6
niksogen
Читатель

niksogen's Avatar

Повідомлення: 60
За замовчуванням

Ти не пошкодуєш, правда. Якщо вагаєшся між ЕЛОС і 3D, можеш спробувати одну зону там і там. Але чесно, ЕЛОС — це топ, особливо для чутливої шкіри.
Ще порада: обов’язково не засмагай перед процедурою, і не користуйся скрабами перед візитом. І після — хороший зволожуючий крем тобі в поміч.
Бажаю, щоб твій досвід був тільки позитивним
niksogen не на форумі   Reply With Quote
Старий 11-04-2025, 11:44   #7
Клери
Юзер

Повідомлення: 18
За замовчуванням

Я ще додам, що дуже важливо дотримуватись графіку. Якщо пишуть "раз на 4 тижні" — то треба так і робити, тоді результат буде стабільний.
Я порівнювала свої фото "до" і "після" — це просто космос. Навіть не думала, що ефект буде такий довготривалий.
Клери не на форумі   Reply With Quote
Старий 11-04-2025, 11:45   #8
блонк
Юзер

За замовчуванням

Підтверджую — графік дуже важливий. І ще нюанс: під час курсу не видаляй волосся з коренем (ніяких епіляторів чи воску), тільки гоління.
Я ще обрала студію за тим, щоб можна було зручно записатись онлайн, бо не люблю дзвонити. В EpiLaser з цим все ок — є календар, обираєш майстра, час, все автоматично.
І на рахунок цін — я обійшлася дешевше, ніж очікувала, бо взяла пакет на кілька зон одразу. Рекомендую подивитись на їхній сайт:ось тут пор лазерну ЕЛОС епіляцію https://epilaser.com.ua/ua/elos-epilyatsiya/ ну то дійсно краще видалення волосся будь-якого кольору.
Старий 11-04-2025, 11:46   #9
Доррит
Читатель

За замовчуванням

Слухайте, я вже майже записалась!
Обрала EpiLaser на Нивках, бо ближче всього. Дуже зручно, що в них є і ЕЛОС, і різні лазери — зможу разом з майстром підібрати, що краще.
Дякую, що розвіяли мої страхи і сумніви. Якби не ви — ще б місяцями думала.
Сподіваюсь, через пів року теж буду тут писати, що волосся більше не росте
Старий 11-04-2025, 11:47   #10
блонк
Юзер

За замовчуванням

Вітаю з класним рішенням!
Будеш задоволена. Якщо раптом після першої процедури не побачиш вау-ефекту — не переживай. Це поступово, але точно.
Зараз найкращий час почати — і до літа вже будеш з ідеальною шкірою
Пиши потім, як враження!
Відповідь

Posting Rules