![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Порадьте книгарні де великий вибір сучасної художньої літератури.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 15
|
![]()
я ось теж шукаю варіанти
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
Останнім часом мені якось бракувало емоцій від читання. Хотілося чогось живого, але не пафосного, глибокого, але не надто важкого. І тут мені порадили книги Мартіна https://bookmarks.com.ua/brands/martinspbrest котрі є тут. Вибір був великий — очі розбігалися, але я зупинився на кількох романах, що поєднують психологію, філософію й реальні життєві історії. Отримав замовлення швидко, кожна книга — якісно надрукована, з приємною палітуркою. Читаю вечорами і не можу відірватися. Автори дійсно передають емоції, до яких хочеться повертатися. Радію, що відкрив для себе цей пласт сучасної української літератури.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
|
![]()
А які ще є варіанти?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Юзер
Повідомлення: 1
|
![]()
Якщо вам потрібен великий вибір сучасної художньої літератури, раджу звернути увагу на книгарню "Сенс". Вони мають чудовий асортимент новинок, де можна знайти як українських авторів, так і світові бестселери. Крім того, у "Сенсі" завжди затишна атмосфера, що створює особливий настрій для покупки. Більше про їхній асортимент і атмосферу можна дізнатися в статті за посиланням https://reporter.zp.ua Дуже люблю це місце.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Юзер
Повідомлення: 5
|
![]()
А я ніяк не можу знайти третю книгу про Відьмака. Перечитала вже перші дві частини Сапковського, і душа просто вимагає продовження! У книгарнях поруч — або нема, або лиш переклад на польську, а мені хочеться саме український або хоча б зручний електронний варіант.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Юзер
Повідомлення: 3
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |