![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 73
|
![]()
Не так давно мені довелося скористатися сервісом доставки квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv і хочу поділитися своїм позитивним досвідом. Шукав щось гарне та водночас оригінальне для мами на день народження, оскільки сам не мав можливості бути поруч. Перебираючи варіанти в інтернеті, натрапив на Proflowers, і вже за перші кілька хвилин перегляду зрозумів, що це саме те, що потрібно.
Сайт дуже зручний: інтуїтивне меню, великий вибір букетів і композицій, приємні ціни. Що мене приємно здивувало — можливість обрати не тільки класичні троянди, а й сезонні квіти, стильні авторські варіанти й навіть коробки з квітами та солодощами. Замовлення оформив буквально за кілька хвилин, вказав адресу, час доставки й залишив коротке привітання, яке безкоштовно надрукували на листівці. Квіти доставили точно вчасно, маму це дуже зворушило. Вона одразу подзвонила мені зі сльозами на очах і радістю в голосі. Сказала, що букет не просто красивий, а ніби з обкладинки глянцевого журналу. Свіжі, гарно оформлені, усе з любов'ю. І що важливо — нічого не зіпсувалося, не зав’яло, кожна квітка була ніби щойно зрізана. Окрім квітів, ще й подарункове пакування було дуже естетичним — видно, що команда працює з душею. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|