![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Всім привіт! Хто з приватного сектора, порадьте, який насос краще брати для поливу? У мене город десь 7 соток, є колодязь, хочу зробити нормальний полив через шланги, щоб не тягати відра. Думаю або звичайний насос, або насосну станцію, щоб можна було автоматично качати, бо вручну вже задовбало. На що звертати увагу при виборі? І де краще брати, щоб не впарили китайське сміття?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]() Цитата:
У мене точно така ж історія була минулого року. Я спочатку думав узяти простий насос для поливу, але в магазині пояснили, що краще брати поливальний насос з автоматикою — так зручніше і стабільніше, не треба кожного разу вмикати-вимикати. Порадили насосну станцію для городу, яка сама регулює тиск і вмикається автоматично, коли відкриваєш воду. Вибір робив у магазин сантехніки Аквавін — там реально шарять у таких речах. Консультанти допомогли підібрати модель під мій колодязь і площу городу. Працює вже другий сезон — без збоїв. Так що, якщо хочеш зробити раз і забути — краще одразу брати станцію з автоматикою і звертатись до тих, хто розуміється. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|