Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 13-06-2025, 13:47   #1
Shreder
Читатель

Shreder's Avatar

Повідомлення: 73
За замовчуванням Хочу зробити фото на пам’ятник бабусі

Я сам зараз не в Україні, але хочу зробити фото на пам’ятник бабусі, бо батьки не розбираються в тому. Маю фото, зроблене ще на старий телефон, трохи розмите. Можна з такого щось зробити? І чи взагалі реально замовити з-за кордону, щоб все оформили там, вдома?
Shreder не на форумі   Reply With Quote
Старий 13-06-2025, 13:48   #2
Donatello
Читатель

Donatello's Avatar

Повідомлення: 70
За замовчуванням

Зараз все онлайн. Якщо фото не зовсім чітке — його оброблять, зроблять чіткіше. Але краще, щоб лице було добре видно. Замовити можна онлайн, оплатити карткою, а доставка буде на адресу в Україні. Це зараз взагалі не проблема.
Donatello не на форумі   Reply With Quote
Старий 13-06-2025, 13:49   #3
Shreder
Читатель

Shreder's Avatar

Повідомлення: 73
За замовчуванням

А ще, скажи, будь ласка — чи можна зробити два однакових фото для двох різних пам’ятників? Один — у селі, другий — у місті. Хочу, щоб бабусю пам’ятали всюди.
Shreder не на форумі   Reply With Quote
Старий 13-06-2025, 13:49   #4
Donatello
Читатель

Donatello's Avatar

Повідомлення: 70
За замовчуванням

Можна зробити два абсолютно однакових фото. Вони можуть бути на кераміці, на металевій основі або гравіювані, залежно від того, що краще підійде до кожного пам’ятника. Фахівці навіть порадять, чи потрібно робити два однакових розміри, чи варто адаптувати під конкретну плиту. Раджу звернутись до Фото на памʼятник https://foto-na-pamjatnyk.com.ua/ — у них великий досвід із клієнтами за кордону. Можна просто надіслати фото, вказати побажання, все погоджують по вайберу, пошті чи телеграму. Потім роблять макет — і лише після того, як ви затвердите, виготовляють. Можуть відправити дві копії одразу — в різні міста, або ж обом батькам. Усе точно, акуратно, без неприємних сюрпризів. Фото зберігається десятки років, і головне — виглядає з любов’ю, а не шаблонно.
Donatello не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules