![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Підкажіть, будь ласка, хто вже ставив будинок на охорону. Ми з чоловіком живемо в приватному будинку на окраїні Києва. Довго все відкладали, мовляв, і так усе добре, але нещодавно сусідів обікрали. Удень. Просто виламали вікно, забрали техніку і зникли. Тепер у мене паніка. Боюся лишати дім навіть на кілька годин. Хочу поставити сигналізацію, щоб була справжня охорона, з виїздом, а не просто “пищалка”. Але не знаю, з чого почати. Чи є хтось, хто проходив цей шлях і може порадити, як усе організувати правильно?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
|
![]()
Ми маємо будинок у Харкові, і вже кілька років він під охороною. Бо крадіжки, на жаль, не рідкість. Якось до нас теж намагалися залізти — ми тоді якраз були на дачі, добре, що сусід помітив. Після того довго не думали. Найголовніше — щоб усе було підключено на пульт, а не “система сама по собі”. І щоб була можливість керувати віддалено — наприклад, поставити на охорону з телефону, або хоча б отримати сповіщення. Якщо тільки сигналить — цього мало. Бо за той час, поки ти побачиш повідомлення, все вже можуть винести.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
У мене вночі якось увімкнулась камера — зафіксувала рух на подвір’ї. Я дивилась у записі, як хтось лазив біля вікна з ліхтариком. Це було останньою краплею. Я сама вдома з дитиною, чоловік часто у відрядженнях. Я не уявляю, що б було, якби вони вирішили залізти. Камера — це добре, але вона не зупиняє. Після цього почала шукати охорону, але там такі варіанти, що розібратись — нереально. А мені треба просте: сигналізація, щоб можна було натиснути кнопку і знати — зараз приїде хтось озброєний, а не просто “оператор зателефонує”.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
|
![]()
Я пройшов через усе це і зараз наш будинок під охороною компанії ОіБ https://oib.com.ua/ Можу чесно сказати — це був найрозумніший крок. Ми встановили систему з датчиками на вікна й двері, сигналізацію й тривожну кнопку. Все підключено на пульт охорони. І коли спрацьовує сигнал — група реагування виїжджає автоматично, без моїх дзвінків. Реагують швидко, перевірено. Усе контролюється через мобільний додаток «Поруч» — я бачу, коли дім на охороні, можу сам вмикати чи вимикати. Дуже зручно, особливо коли їдеш у відпустку або лишаєш будинок надовго. Моя дружина нарешті спить спокійно. ОіБ працюють по Києву й Харкову, і сервіс у них на рівні. Якщо вам потрібна не просто “сигналка”, а реальний захист — це саме те, що треба.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|