Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 30-06-2025, 14:45   #1
Donatello
Читатель

Donatello's Avatar

Повідомлення: 73
За замовчуванням Чи захищають ролети від вибухів?

Привіт! Потрібна порада. Я чув, що ролети можуть захищати від вибухів або ударних хвиль. Чи це так? Які ролети краще використовувати для такої мети, і чи варто їх встановлювати для підвищення безпеки?
Donatello не на форумі   Reply With Quote
Старий 30-06-2025, 14:48   #2
Dimma
Юзер

Повідомлення: 5
За замовчуванням

Насправді, ролети можуть забезпечити певний рівень захисту, але це не означає, що вони здатні повністю захистити від вибухів. Вони допомагають знижувати ударну хвилю та зменшують ймовірність пошкодження вікон, але якщо мова йде про серйозний вибух, то цього буде недостатньо. Існують спеціальні броньовані ролети, які розроблені для підвищеного захисту, але вони значно дорожчі і мають інші характеристики.
Dimma не на форумі   Reply With Quote
Старий 30-06-2025, 14:49   #3
Shreder
Читатель

Shreder's Avatar

Повідомлення: 76
За замовчуванням

Так, я також чув, що ролети можуть зменшити вплив ударної хвилі при вибухах. Однак важливо розуміти, що стандартні ролети не забезпечують повного захисту від вибухових хвиль. Якщо ви шукаєте більш ефективний захист, краще звертатися до спеціалізованих компаній, які пропонують технічні рішення для забезпечення безпеки. Вони можуть надати більш детальну інформацію про відповідні моделі.
Shreder не на форумі   Reply With Quote
Старий 30-06-2025, 14:50   #4
weronadas
Юзер

Повідомлення: 2
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Shreder Переглянути допис
Так, я також чув, що ролети можуть зменшити вплив ударної хвилі при вибухах. Однак важливо розуміти, що стандартні ролети не забезпечують повного захисту від вибухових хвиль. Якщо ви шукаєте більш ефективний захист, краще звертатися до спеціалізованих компаній, які пропонують технічні рішення для забезпечення безпеки. Вони можуть надати більш детальну інформацію про відповідні моделі.
Якщо ви шукаєте максимальний рівень захисту, я раджу звернутися до інформаційного порталу https://dnepr.express/ua/post/yak-za...na-vid-vibuhiv який надає багато корисної інформації на своєму сайті. На них є спеціальні розділи, де можна дізнатися, які ролети підходять для захисту від вибухів і які додаткові заходи потрібно врахувати при установці.
Вони детально описують не тільки продукцію, а й способи монтажу, що дуже допомогло мені зробити правильний вибір для підвищення безпеки моєї оселі. Також, там є посилання на компанію, яка займається встановленням та продажем ролетів.
weronadas не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules