Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > SPAM

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 23-07-2025, 12:03   #1
Shreder
Читатель

Shreder's Avatar

Повідомлення: 78
За замовчуванням Як лікувати ларингіт?

Привіт! Уже кілька днів хрипке горло, а голос почав зникати, навіть не можу нормально говорити. Лікар сказав, що це ларингіт. Що робити в такому випадку, які ліки допомагають?
Shreder не на форумі   Reply With Quote
Старий 24-07-2025, 10:00   #2
Dimma
Юзер

Повідомлення: 5
За замовчуванням

У мене теж був ларингіт кілька місяців тому. В основному, лікувався полосканнями і зволожував горло. Дуже важливо не перенапружувати голосові зв'язки, тому я намагався не говорити, щоб дати відпочити горлу. Пробував різні спреї та льодяники для горла, але вони тільки знімали симптоми, не лікували причину. Тому намагався дотримуватись комплексного підходу з лікування.
Dimma не на форумі   Reply With Quote
Старий 25-07-2025, 07:45   #3
weronadas
Юзер

Повідомлення: 2
За замовчуванням

Я теж хворів на ларингіт і скажу, що найголовніше — це давати горлу спокій. Я пив багато теплого чаю з медом і лимоном, а також використовував полоскання з морською сіллю. Пробував і різні лікарські засоби, але результат був на кілька днів. Якщо симптоми не минають, обов'язково звертайтесь до лікаря для подальшого лікування.
weronadas не на форумі   Reply With Quote
Старий 26-07-2025, 09:02   #4
Donatello
Читатель

Donatello's Avatar

Повідомлення: 79
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від weronadas Переглянути допис
Я теж хворів на ларингіт і скажу, що найголовніше — це давати горлу спокій. Я пив багато теплого чаю з медом і лимоном, а також використовував полоскання з морською сіллю. Пробував і різні лікарські засоби, але результат був на кілька днів. Якщо симптоми не минають, обов'язково звертайтесь до лікаря для подальшого лікування.
Я маю досвід з лікуванням цього захворювання, і хочу порекомендувати Лісобакт при ларингіті https://lysobact.com.ua/doroslym/laryngit/ як додатковий засіб. Ці льодяники містять лізоцим, який бореться з запаленням і знищує патогенні бактерії, що можуть бути причиною ларингіту.
Вітамін В6 допомагає зміцнити місцевий імунітет і полегшує процес відновлення. Я використовував Лісобакт для зняття симптомів та запалення, і він дійсно допоміг. Препарат можна застосовувати навіть для профілактики ускладнень після хвороб горла, так що це хороший варіант для підтримки здоров’я.

Donatello не на форумі   Reply With Quote
Старий 30-07-2025, 12:53   #5
Hanna
Юзер

Hanna's Avatar

Повідомлення: 23
За замовчуванням

У мене була дуже складна форма ларингіту, з болем у горлі та набряками. Довелося приймати сечогінні засоби , щоб зняти набряк і полегшити стан. Добре, що є магазин Біотус, де все можна швидко і зручно замовити — від якісних препаратів до необхідних вітамінів. Завдяки цьому лікування пройшло набагато легше і швидше.
Hanna не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules