![]() |
|
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 18
|
![]()
Всім привіт! Я останнім часом зрозуміла, що все частіше шукаю щось таке, щоб ввечері сісти з чаєм і просто почитати — не соцмережі, не новини в стилі "все пропало", а щось цікаве. Новини світу, щось про сучасні технології, може, навіть підказки для повсякденного життя. Зовсім не проти, якщо там буде й трохи чоловічого контенту — живу з хлопцем, іноді обговорюємо разом. Може, є якийсь журнал, де це все зібрано? Українською — було б чудово, але англійську теж сприймаю. Буду дуже вдячна за поради!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Читатель
Повідомлення: 60
|
![]()
Часто ловлю себе на думці, що світ настільки стрімко змінюється, що просто не встигаєш за всіма новинами. А хочеться бути в курсі не лише політики чи скандалів, а чогось дійсно корисного. Випадково натрапив на онлайн-журнал Life Plus https://life-plus.center/ і, чесно кажучи, був приємно вражений. Там зібрано все: від новинок техніки до порад, як краще організувати свій побут чи вибрати потрібний гаджет. Особливо мене зачепила простота подачі матеріалу – без зайвої води, але з реальною користю. І чоловікам цікаво, і жінкам знайдеться щось корисне – це рідкість у сучасному інтернеті. Я вже підписався і щодня відкриваю для себе щось нове. Раджу всім, хто не хоче тупцювати на місці, а прагне постійного розвитку – Life Plus саме те, що треба.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|