Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 02-08-2025, 18:54   #1
Клери
Юзер

Повідомлення: 18
За замовчуванням Порадьте толковий онлайн-журнал!

Всім привіт! Я останнім часом зрозуміла, що все частіше шукаю щось таке, щоб ввечері сісти з чаєм і просто почитати — не соцмережі, не новини в стилі "все пропало", а щось цікаве. Новини світу, щось про сучасні технології, може, навіть підказки для повсякденного життя. Зовсім не проти, якщо там буде й трохи чоловічого контенту — живу з хлопцем, іноді обговорюємо разом. Може, є якийсь журнал, де це все зібрано? Українською — було б чудово, але англійську теж сприймаю. Буду дуже вдячна за поради!
Клери не на форумі   Reply With Quote
Старий 02-08-2025, 18:56   #2
niksogen
Читатель

niksogen's Avatar

Повідомлення: 60
За замовчуванням

Часто ловлю себе на думці, що світ настільки стрімко змінюється, що просто не встигаєш за всіма новинами. А хочеться бути в курсі не лише політики чи скандалів, а чогось дійсно корисного. Випадково натрапив на онлайн-журнал Life Plus https://life-plus.center/ і, чесно кажучи, був приємно вражений. Там зібрано все: від новинок техніки до порад, як краще організувати свій побут чи вибрати потрібний гаджет. Особливо мене зачепила простота подачі матеріалу – без зайвої води, але з реальною користю. І чоловікам цікаво, і жінкам знайдеться щось корисне – це рідкість у сучасному інтернеті. Я вже підписався і щодня відкриваю для себе щось нове. Раджу всім, хто не хоче тупцювати на місці, а прагне постійного розвитку – Life Plus саме те, що треба.
niksogen не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Опції теми
Опції перегляду
Комбінований вид Комбінований вид

Posting Rules