![]() |
|
![]() |
#1 |
Старожил
Повідомлення: 2,571
|
![]()
У батьків через місяць 25 років, як одружилися. От я і думаю-гадаю, що можна їм подарувати.
Розглядав варіант 32-40 дюймової плазми. Підкажіть-допоможіть. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ветеран
Повідомлення: 2,020
|
![]()
як на мене класний варіант - скинутись всіма родичами, а можливо і друзями сім"ї та подарувати їм відпочинок на двох на тиждень.
де відпочинок - питання інше, але як на мене для них це буде приємніше - провести час удвох, романтік коллекшн, всі діла ![]() а плазма - це теж непогана ідея, але... вартість путівки на 2 наприклад в ту саму Чорногорію буде побільше вартості плазми, але не в рази напевно. ну, звичайно, цей варіант більш цікавий для тих, чиї батьки з пролетаріїв, та не розбещені щорічними Турціями, Тайландами і таке інше ![]() в такому разі - це як на мене суперподарунок ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Фанат
|
![]()
Подарите им ЭМОЦИИ!
Огненное шоу с огненными символами 25 и сердцами =)
![]() |
#4 |
Гуру
Повідомлення: 14,923
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ветеран
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ветеран
|
![]()
Вавка, то на чому спинився?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Фанат
|
![]()
Ограниченность кругозора и стремление к материальному - черта многих современников.
![]() |
#8 |
Гуру
Повідомлення: 14,923
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Юзер
Адреса: Винница
Повідомлення: 39
|
![]()
за эти деньги... посмотрите предложения по великолепным гостиница! и романтично и запомнится им.. даст стряхнуть стариной
![]() |
#10 |
Гуру
|
![]()
мы дарили цветы теще, с тестем выпили горючего. Но главное устроили им полноценный выкуп "невесты" со всеми плюшками =) Как потом оказалось такой вариант им подошел больше чем первая идея - ресторан+ культурна программа на вечер для двоих.
![]() |
|
|