![]() |
|
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 3
|
![]()
Багато людей мріють про переїзд до столиці, бо тут робота, перспективи, розваги. Але якщо говорити про житло, то де краще купувати квартиру в столиці чи поряд, але так щоб було швидко добратися на роботу? Хочу почути вашу думку.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Юзер
Повідомлення: 4
|
![]() Цитата:
Якщо дивитися на питання розумно, то варіант із житлом поряд зі столицею часто виграє. Чому? По-перше, ціни. У Києві за ті самі гроші ти отримаєш менше площі або старий фонд, а якщо подивитися на новобудови поруч зі столицею, то вибір більший, квартири просторіші, планування сучасні. По-друге, екологія та комфорт. У самому Києві шум, затори, пил. А якщо взяти, наприклад, Grand Bourget у Бучі https://grandbourget.com/ru/ – це новий комплекс із сучасною інфраструктурою, поряд ліси, свіже повітря, а до столиці можна доїхати за 20-30 хвилин. Для прикладу, я працюю в центрі і їду з Бучі на роботу, за 40 хвилин, а ще один співробітник їде з Лівого, так у нього і хороші дні це півтори години, а якщо потрапить в затор то більше двох годин може їхати. Плюс в Бучі є магазини, школи, дитячі майданчики. Тому якщо хочеться комфорту без переплат – варто дивитися варіанти за містом, але з хорошою логістикою. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 64
|
![]()
Я считаю, что лучше всего жить за рубежом и поэтому я рассматриваю покупку только зарубежной недвижимости.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|