![]() |
|
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 64
|
![]()
Останнім часом активно шукаю, де можна якісно підготуватися до НМТ з фізики онлайн. Маю бажання знайти не просто записані відеоуроки, а повноцінний курс із поясненнями, тестами та можливістю поставити запитання викладачеві. Хочу, щоб заняття були цікавими, з прикладами з реального життя, а не сухою теорією. Якщо хтось уже проходив щось подібне і може порадити перевірену платформу або навчальний центр, який реально допомагає підтягнути фізику до топових результатів — буду дуже вдячний за рекомендації!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Читатель
Повідомлення: 60
|
![]()
Розумію, наскільки важливо обрати правильну підготовку, щоб і час не витратити даремно, і результат був високий. Я можу щиро порадити навчальний центр ZNO Grant – у них є дуже якісний курс НМТ фізика https://znogrant.com.ua/classes/physics/ . Програма побудована так, щоб послідовно закріпити базові знання, розібрати складні теми та навчитися швидко вирішувати типові й нестандартні завдання, які можуть трапитися на тесті. Викладачі пояснюють зрозуміло, із прикладами, а також дають домашні завдання та перевіряють їх. Плюс, є можливість ставити запитання та отримувати детальний розбір помилок. Мені подобається, що матеріал подається структуровано, без “води”, і щоразу закріплюється через практику.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|