![]() |
![]() |
#391 |
Юзер
Повідомлення: 33
|
![]()
Одни з
:1. "You have a boyfriend, who looks like a girlfriend" 2. "В мене світле волосся, блакитні очі І кожна зустрічна жінка мене хоче. Хоче доторкнутись, хоче обійняти, Хоче мене пристрасно поцілувати." 3. "В своїй уяві знову йду до тебе, Тому що хочу поєднати дві розірвані частини Одного цілого - Ніжного та сильного, чорного та білого" 4. "Вас у цьому світі ніхто не розуміє, Ніхто вас не розрадить, ніхто не обігріє... Від вашої присутності всі завжди насторожі, Тому що ви інакші, тому що ви несхожі" 5. "Іди тусуйся! Мені остогидло Чути твоє постійне ниття! Іди тусуйся! Мені ти набридла! Я хочу пожити нормальним життям! Іди тусуйся!" 6. "Don't cry to me If you loved me You would be here with me You want me Come find me Make up your mind" 7. "Я можу помилятись, Але ти, певно, бачив Крила за моїм плечем Я схильна не схилятись А це для тебе значить Що ти вiд мене не втечеш" 8. "Ain't it funny anyway, how sometimes we wanna get away"
![]() |
#392 |
Фанат
|
![]()
Do you know the life is ending, as we go to disconecting...
When You Feed Us With The Lie!!! Before It's to late...
![]() |
![]() |
#393 |
Юзер
|
![]()
I lay strewn across the floor, can't solve this puzzle
Everyday another small piece can't be found I lay strewn across the floor, pieced up in sorrow The pieces are lost, these pieces don't fit Pieced together incomplete and empty |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Читатель
|
![]()
аааай лааайк амєрікан мьюзіік ааайц лайк амєєєрікан мьюзік.....
![]()
![]() |
![]() |
#395 |
Читатель
|
![]()
Listen to your heart before you say him goodbye..
![]() |
#396 |
Юзер
Адреса: K&K MT Chi
Повідомлення: 1
|
![]()
"Еще не поздно все поменять,еще не поздно время догнать,и идти в перёд"(Qps) "dont drink ,dont smoke,dont fuck at least i can fucking think" "Out of step' "Miror Treat" СВІТ НЕ ВІЧНИЙ
ХТОСЬ БУДЕ ПЕРШИМ ЯК НЕ ЗНАЄШ ТО СПИТАЙ ТИМЧАСОВІ РЕЧІ СКІНЧАТЬСЯ І ПОЧНЕТЬСЯ, ЯК ЦЕ НЕ ПРИКРО… ТИ ПОМРЕШ І БУДЕШ ЖИТИ ЗНОВУ СВІТ НЕ ВІЧНИЙ Dymna Sumich
![]() |
#397 |
Юзер
Повідомлення: 20
|
![]()
![]() |
#398 |
Читатель
Повідомлення: 105
|
![]()
"We all wanna die like movie stars", you said
as you jumped from the height of our cutting room floor while above us, glowing, exploding, our dreams burst forth in light and death. Hold me and tell me "We'll burn like stars. We'll burn as we fall. Watch as city lights dance for us." |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Читатель