![]() |
![]() |
#431 |
Ветеран
Адреса: нема...
Повідомлення: 2,349
|
![]()
Ти кажи так або ні або так
Може ти знаєш як Мої тисячі флейт Загубилися на весні Чим тобі не любов?.......
![]() |
#432 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
ааааа...супер... очень красивая песня... ![]()
![]() |
![]() |
#433 |
Гигант мысли
|
![]()
От меня правда закутавшись в белую шаль
Прячется в угол старой картонной коробки Навсегда хочешь скотчем хочешь гвоздями Удержи меня здесь, удержи меня умоляю В зеркалах вонючих потных и лживых Прячется ничтожество больше всех в мире Ненавижу я себя самого ну кого же Еще фальгой обмотаю так нежно-небрежно Лишь бы не видеть его одного Лишь бы не видеть себя в них...
![]() |
![]() |
#434 |
Писатель
|
![]()
Сонце кидає згори палючим промінням
І я прощаюсь з бетоном, я прощаюсь з камінням. Я втікаю туди, куди дороги не знаю, Я втікаю туди, де мене ніхто не чекає. В обійми природи... Там, де мало народу, Там, де чистая вода, недоторкана врода. Там, де листя зелене, там, де трави духмяні, Там, де зорі вночі, там, де зранку тумани. Лісами, ярами гребу за грибами, Гребу за грибами ярами, горбами. У лісі блукаю, щось під ногами шукаю. Що знаходжу - беру, що беру, те з'їдаю. Озирнуся довкола, душа розіллється. Відчуваю, як серце в грудях радісно б'ється. Побіжу до води, пошукаю сліди Людей, що до мене ходили сюди, Де Буча, буча, буча, чака, чака, чака! Не знаючи броду я полізу у воду - Запірну з головою в цю приємну прохолоду. То раптом голосно крикну, то під водою зникну, То бути без одягу над безоднею звикну. Я лежу на піску і проміння по писку Танцює, неначе під музику диско. Я почервонію, зовсім не маючи сорому - Завдячую цим лиш промінню прозорому. А там за очеретом дівчата спочивають! На них, як і на нас, зовсім одягу немає! Та я та мої друзі на них уваги не звертаєм - Себе від даремної спокуси ретельно зберігаєм. І, соромно сказати, ми продовжуємо грати Без усякого азарту в азартні ігри в карти. А гормональні ігри ми попалимо в багатті. Ми в гармонії з природою і цього нам достатньо Там, де Буча, буча, буча, чака, чака, чака! Добра тітонька Тетяна розбудила мене рано. Я піднявся та зібрався прямувати до рибстану. І хай з неба дощ закрапав я лякатися не стану, Почалапаю потрохи - не цукровий, не розтану. По дорозі трава, на траві тій роса. Давно по тій траві не гуляла коса. А я далі піду, в очерет-лободу... Пошукаю, можливо, щось цікаве знайду. Там Бабина гора, у тій горі - нора, Малесенька, сухесенька, зручнесенька діра. На тій горі обідаю, у тій норі вечеряю, А люди ту нору називають печерою. А як будемо вертати, будемо голосно співати - Так, що луна тієї пісні піде по світу мандрувати. Ця земля серця і душі наші напуває світлом, Тож нам є чому радіти, бо ми землі цієї діти - Діти Буча, буча, буча, чака, чака, чака! ТАРТАК - БУЧА ЧАКА (с)
![]() |
#435 |
Фанат
|
![]()
Telling me to go,
But hands beg me to stay. Your lips say that you love, Your eyes say that you hate. There's truth in your lies, Doubt in your faith. What you build you lay to waste. There's truth in your lies, Doubt in your faith. All I've got's what you didn't take. So I, I won't be the one, Be the one to leave this, In pieces. And you, you will be alone, Alone with all your secrets, And regrets. Don't lie. You promise me the sky, Then toss me like a stone. You wrap me in your arms, And chill me to the bone. There's truth in your lies, Doubt in your faith. All I've got's what you didn't take. So I, I won't be the one, Be the one to leave this, In pieces. And you, you will be alone, Alone with all your secrets, And regrets. Don't lie. Сократить не удалось.
![]() |
#437 |
Писатель
|
![]()
Почему же ты хочешь стать таким:
Другом быть для всех, Для себя ДРУГИМ?! Неужели ты так и не смог понять: Можно обмануть других Но себя НЕ НАЕБ*ТЬ
![]() |
#438 |
Гигант мысли
|
![]()
Та что была со мной, где ты теперь?
![]() |
#439 |
Фанат
|
![]()
сквозь прорези зрачков
лишь обои сорок последних дней я был почти готов бросить всё и просто идти за ней
![]() |
![]() |
#440 |
Фанат
Адреса: twitter.com
Повідомлення: 552
|
![]()
Газовых горелок больше нет, нули свое забирают.
Обо мне узнаешь из газет, учти, они привирают. Главное, что я еще чую. Главное, что я еще помню Жаль, что я совсем не рисую, мне бы хотелось Рисовать твои руки, читать твои мысли, Не думать о звуках, не помнить о числах, Расказать тебе сотни смешных и не очень, Слишком долго сегодня, завтра будет короче) ![]()
![]() |
|
|