Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Відпочинок, розваги та знайомства

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 30-06-2008, 22:07   #121
Житель_Планеты_Земля
Гуру

Адреса: .....
Повідомлення: 5,009
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Artick Переглянути допис
Ну ось я недавно вже повністю відмовився від кави, приблизно місяць назад, але я не боюсь його притймати, просто не приймаю.

Якби можна було б, то я б відмовився від наркозу, колись же робили, он навіть дідусь менірозповідав, як його оперували без наркозу.
Скажите, Артик, допустим вы со своей девушкой попали в ДТП. Вы отделались легким испугом и парой ушибов, а вашей девушке неповезло: открытый перелом левой ноги, множественные переломы левой руки и т.д. Когда за вами приедет скорая вы докторам тоже будете запрещать давайть ей наркоз или обезбаливающее?
Старий 30-06-2008, 22:11   #122
Житель_Планеты_Земля
Гуру

За замовчуванням

И еще, по поводу кофе.
Скажите, Артик, разве это плохо, когда человек на работе будучи уставшим и обессиленным не хочет допустить оплошностей со своей стороны ввиду чрезмерной сонливости и принимает так вами ненавистный кофе?
Старий 30-06-2008, 22:13   #123
Artick
Фанат

Artick's Avatar

Адреса: Toy Factory!(Іргашкова фабрика!)
Повідомлення: 458
Send a message via ICQ to Artick
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Житель_Планеты_Земля Переглянути допис
Скажите, Артик, а тогда какую именно свободу вы имеете ввиду? Если вы говорите, что даже освобождение от вредных привычек, вроде алкоголя и курения, не приводит к полной свободе, тогда что же можно по вашему назвать полной свободой? И самое главное, действительно ли движение стрэйтэйджеров является одной из ступеней на пути человека к этой самой вашей свободе?
Я маю на увазі духовну, моральну і ментальну свободу. Впринципі я згоден, що повної свободи досягти ,або нереально, або майже не можливо, але кожна сходинка веде до нових відкритів і відчуттів, до вивільнення свідомості, до рожширення меж сприйняття, як і людського життя так і всесвітового сприйняття. Повна свобода для мене особисто - це визначення самого себе, духовне сприйняття себе, розуміння навколишнього світу і всевіту, розуміння почуттів і відчуттів, розуміння значення чогось і безглуздість іншого, звільнення від того, що обтяжує, пригнічує і знищує мене. Так, я дійсно вважаю рух сХе однією із сходинок до цієї свободи і однією, яка на передовому місці по важливості, я відчув це на собі, хоча я відносно не довго сХе, але я вже відчув цей позитивний вплив, я завжди у свіжому розумі, чудовій фізичній формі, і що немаловажливо майже завжди в гармонії сам з собою, до мене повернулося творче натхнення, навіть наплинуло з новою силою, але для цього я і не робив нічого особливого чи важкого. Більшість сХе все-таки відступають від таких переконань, але вони залишають позиивний слід , як в свідомості, тілі так і душі. Один з періодів найголовнішитх відкриттів у своєму житті не пропалений і не просякнутий п*яним угаром - невже це не чудово?! оО

WAR INSIDE EVERYONE OF US!!!

Kiss a non-smoker; taste the difference.

I'am a hero in a crazy wicked show...

Останній раз редагувалося Artick; 22:19.
Artick не на форумі   Reply With Quote
Старий 30-06-2008, 22:17   #124
Artick
Фанат

Artick's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
И еще, по поводу кофе.
Скажите, Артик, разве это плохо, когда человек на работе будучи уставшим и обессиленным не хочет допустить оплошностей со своей стороны ввиду чрезмерной сонливости и принимает так вами ненавистный кофе?
1-вона для мене не ненависна,
2-справа особисто людини, її втоми + різних факторів,
3-сам дуже любив каву, запашну і ароматну,
4-але від зміни тиску після кави у мене почастішали носові кровотечі, коли я досить багато її пив(період тестів),
5-справа відмови осбисто кожного, не всі сХе відмовляються від кави, але не п*ють її великими дозами, як і більшість стомлених важкопряцюючих людей.

Старий 30-06-2008, 22:18   #125
Artick
Фанат

Artick's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Скажите, Артик, допустим вы со своей девушкой попали в ДТП. Вы отделались легким испугом и парой ушибов, а вашей девушке неповезло: открытый перелом левой ноги, множественные переломы левой руки и т.д. Когда за вами приедет скорая вы докторам тоже будете запрещать давайть ей наркоз или обезбаливающее?
Ні, це справа самої людини, навпаки я буду навіть настоювати на цьому, щоб їй таки його зробили(але попередньо перевірили алергічну реакцію), бо це дорога мені людина. До того ж накроз справа не настільки часта, щоб досить сильно нашкодити огранізму.

Старий 30-06-2008, 22:19   #126
Житель_Планеты_Земля
Гуру

За замовчуванням

Цитата:
Я маю на увазі духовну, моральну і ментальну свободу. Впринципі я згоден, що повної свободи досягти ,або нереально, або майже не можливо, але кожна сходинка веде до нових відкритів і відчуттів, до вивільнення свідомості, до рожширення меж сприйняття, як і людського життя так і всесвітового сприйняття. Повна свобода для мене особисто - це визначення самого себе, духовне сприйняття себе, розуміння навколишнього світу і всевіту, розуміння почуттів і відчуттів, розуміння значення чогось і безглуздість іншого, звільнення від того, що обтяжує, пригнічує і знищує мене. Так, я дійсно вважаю рух сХе однією із сходинок до цієї свободи і однією, яка не на передовому місці по важливості, я відчув це на собі, хоча я відносно не довго сХе, але я вже відчув цей позитивний вплив, я завжди у свіжому розумі, чудовій фізичній формі, і що немаловажливо майже завжди в гармонії сам з собою, до мене повернулося творче натхнення, навіть наплинуло з новою силою, але для цього я і не робив нічого особливого чи важкого. Більшість сХе все-таки відступають від таких переконань, але вони залишають позиивний слід , як в свідомості, тілі так і душі. Один з періодів найголовнішитх відкриттів у своєму житті не пропалений і не просякнутий п*яним угаром - невже це не чудово?! оО
Звучит весьма впечатляюще.
Честно признаться, хотелось бы видеть побольше людей с подобным вашему способом мышления и видения вещей. Если, конечно, это действительно так.
Старий 30-06-2008, 22:20   #127
Artick
Фанат

Artick's Avatar

За замовчуванням

Пробач там була опечатка було "не на передовому місці" це випадково - я виправив - "на передовому місці".

Старий 30-06-2008, 22:23   #128
Житель_Планеты_Земля
Гуру

За замовчуванням

Цитата:
Пробач там була опечатка було "не на передовому місці" це випадково - я виправив - "на передовому місці".
Ничего страшного.
Я уже давно не обращаю внимания на детали, а сразу пытаюсь увидеть целую картину
Старий 30-06-2008, 22:23   #129
Artick
Фанат

Artick's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Звучит весьма впечатляюще.
Честно признаться, хотелось бы видеть побольше людей с подобным вашему способом мышления и видения вещей. Если, конечно, это действительно так.
Мої слова насправді щирі, я кажу як думаю ,як відчуваю, від мого особистого досвіду і досвіду перейнятого від інших людей, з книжок і самого життя. Було б чудово якби було побільше людей, таким сприйняттям і розумінням себе і навколишнього, які б усвідомлювали себе і своє буття.

Старий 30-06-2008, 22:24   #130
Artick
Фанат

Artick's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Ничего страшного.
Я уже давно не обращаю внимания на детали, а сразу пытаюсь увидеть целую картину

Відповідь

Posting Rules