![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 79
|
![]()
Нещодавно задумався над покупкою нової відеокарти, але зараз стою перед вибором. Який параметр є найбільш важливим для тебе при виборі? Важливо, щоб відеокарта була потужною для сучасних ігор та підтримувала високі роздільні здатності. В принципі, є багато варіантів, але не знаю, що саме варто вибрати серед цілих лінійок від різних виробників. Що порадите?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Читатель
Повідомлення: 78
|
![]()
Я обирав відеокарту останнім часом для ігор, і зупинився на GeForce RTX 3060. Якщо порівнювати з іншими моделями, то вона надає дуже хорошу продуктивність за свою ціну. Встановив її в свій ПК і був вражений результатом. Ігри, що раніше не трималися на високих налаштуваннях, тепер працюють без проблем.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 79
|
![]()
Цікаво, а ти довго вирішував, чи варто брати саме цю модель? Я, наприклад, відштовхувався від ціни і потужності. Мені треба було вибрати щось з хорошим співвідношенням ціни та продуктивності для роботи та ігор. Ось я теж зараз вибираю між кількома варіантами, бо не знаю, що краще: зупинятись на RTX 3060 або може вибрати щось сильніше, наприклад, 3070?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Читатель
Повідомлення: 78
|
![]()
Нещодавно придбав відеокарту для пк https://telemart.ua/ua/videocard/ Gigabyte GeForce RTX 4090, і можу сказати, що це справжня потужність! Вона чудово підходить для ігор на найвищих налаштуваннях і навіть для роботи з важкими графічними програмами. Тестував її на декількох нових іграх — жодних проблем з FPS на 4K навіть з трасуванням променів.
З усіх потужних відеокарт, які я розглядав, ця модель виправдала мої очікування. Щодо охолодження — працює дуже тихо, незважаючи на те, що карта має велику потужність. Важливо зазначити, що вона вимагає значну потужність блоку живлення, тому потрібно враховувати це при її покупці. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|