Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

View Poll Results: Местный ExitPoll 2
Тимошенко 45 35.43%
Янукович 43 33.86%
Не пойду голосовать 18 14.17%
Проголосую против 21 16.54%
Ті, хто голосували: 127. You may not vote on this poll

Опції теми Опції перегляду
Prev Previous Post   Next Post Next
Старий 30-01-2010, 00:55   #11
Onex
Гуру

Повідомлення: 8,690
Send a message via ICQ to Onex
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Onex Переглянути допис
Посмотрел только что и послушал багиню. Всё та же ложь, все та же игра на эмоции, все тот же словесный понос. И, что не удивительно - ни одного ответа на конкретные вопросы по факту.

И вы ещё будете голосовать за эту тварь?
Цитата:
Тимошенко заплуталася у своїй декларації
П'ятниця, 29 січня 2010, 23:44
Версія для друку
Коментарі
3
Прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що живе в орендованому "невеличкому будиночку".

Про це вона заявила в ефірі телеканалу Інтер.

"Я орендую невеличкий будиночок і хочу запросити вас в гості між першими і другим туром, щоб ви були приємно вражені, що прем'єр-міністри можуть жити скромно і не на державних дачах з басейном", - наголосила Тимошенко.

"Я вам покажу своїх собачок, папугу, він у мене там живе", - зазначила прем'єр.

Коментуючи питання журналіста про те, що у своїй декларації Тимошенко не надала інформацію про орендоване майно, прем'єр заявила: "Ви сплутали бухгалтерські терміни".

"Що стосується оренди, це якщо я здаю в оренду і мені хтось платить і це є доходи у декларації", - сказала вона.

На зауваження про те, що у декларації є пункт "Перелік зобов'язань щодо сплати внесків (платежів) за договорами найма (оренди)" у якому Тимошенко поставила прочерк, вона відповіла: "Декларація нормальна, достойна, як у нормального прем'єр-міністра. Більше мені додати нічого".

"Якщо є питання - в Генпрокуратуру. Дайте мені поспілкуватися з людьми, тому що кожна хвилина цієї передачі дуже дорога для мене", - сказала Тимошенко.

За словами Тимошенко, її "декларація багато разів перевірена прокурорами, опозицією, всіма, хто міг перевірити".

"Я пишаюся тим, що я перший прем'єр країни, при чому, як у 2005 році, так і у 2008, який ніколи не жив на державній дачі, не заїхав туди усіма родинами, не жив за державний кошт", - підкреслила вона.

"До речі, крім мене, більше виключень не було з цього правила. Завжди жили на дачах і кожну дачу з собою забирали", - зазначила прем'єр.

Як відомо, раніше "Українська правда" ідентифікувала п'ять будинків, у яких мешкає прем'єр-міністр та її найближчі родичі.

Українська правда
Onex не на форумі   Reply With Quote

Мітки
выборы, политика

Posting Rules