![]() |
![]() |
#11 |
Юзер
|
![]()
І до чого це?
По перше батьківщиною харда є Радянський союз, а не Росія (ми ще малими, на саморобних воздушках з насоса, грали в войнушки, але я так розумію ви з покоління диванного контрстрайка). І в цьму совьєтцькому союзі я родився і ваші батьки, напевно також (то що мені і їм "убиться об стенку" бо ви такий диванний патріот. А на відміну від вас, я своє пізнання світу будую на своєму мирському досвіді, а не з "вражого лалалашного інтернету". Там ще на "братських" сайтах написано багато різного, ви цьому теж вірите? По друге, навіть якщо це і так то що? Чужому научайтесь, й свого не цурайтесь- сказав один класик і ми йому слідуєм. Потрошки готуючись до "брацької зустрічі з рашистами". І якщо це, хоть трішечки потім нам допоможе, то я клав на те, що батькивщина харда то росія. По третє, критикувати і находити недоліки всі гаразді, але які конкретні діла стоять за цими людьми? Тільки клоака слів... PS якщо це все не про вас, і я помилився в ваших намірах стосовно вами написаного, то вибачаюсь і чекаєм на бойовці.. |
![]() |
![]() |
|
|