Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Спорт

Опції теми Опції перегляду
Prev Previous Post   Next Post Next
Старий 24-09-2014, 08:49   #11
РаТан
Юзер

Повідомлення: 26
Send a message via Skype™ to РаТан
За замовчуванням

І до чого це?

По перше батьківщиною харда є Радянський союз, а не Росія (ми ще малими, на саморобних воздушках з насоса, грали в войнушки, але я так розумію ви з покоління диванного контрстрайка).
І в цьму совьєтцькому союзі я родився і ваші батьки, напевно також (то що мені і їм "убиться об стенку" бо ви такий диванний патріот.
А на відміну від вас, я своє пізнання світу будую на своєму мирському досвіді, а не з "вражого лалалашного інтернету". Там ще на "братських" сайтах написано багато різного, ви цьому теж вірите?

По друге, навіть якщо це і так то що? Чужому научайтесь, й свого не цурайтесь- сказав один класик і ми йому слідуєм. Потрошки готуючись до "брацької зустрічі з рашистами". І якщо це, хоть трішечки потім нам допоможе, то я клав на те, що батькивщина харда то росія.

По третє, критикувати і находити недоліки всі гаразді, але які конкретні діла стоять за цими людьми? Тільки клоака слів...

PS якщо це все не про вас, і я помилився в ваших намірах стосовно вами написаного, то вибачаюсь і чекаєм на бойовці..
РаТан не на форумі   Reply With Quote

Posting Rules