Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Відпочинок, розваги та знайомства

Опції теми Опції перегляду
Prev Previous Post   Next Post Next
Старий 26-12-2022, 21:37   #7
Andjoykin
Фанат

Andjoykin's Avatar

Повідомлення: 407
За замовчуванням

Через ютуб дізнався, що існують йоги які вміють матеріалізувати предмети. Мабуть з ефіру. Я в це вірю. Іісус теж перетворював воду у вино, матеріалізував хліб та рибу. Хоча можливо природа такого чарівництва техногенний поатомний реплікатор. Адже нові технології завжди спочатку здаються магією.
Що таке взагалі магія? Мені з дитинства казали, що ніякої магії, ніяких чарівників не існує, що це все казки. І тільки через 40 років я дізнаюсь, що все це існує. І всі люди нею користуються. Деякі неосознанно, а деякі (пробуджені люди) роблять це осознанно.
Тобто існують різні енергії, електромагнітні поля, різні частоти ефіру. І вся матерія - це концентрована енергія.
Треба просто вчитися управляти енергіями. Прокачувати чакри. Чакри це енергетичні центри у людини, кожна працює на своїй частоті. Ще у людей існують тонкі тіла, астральні, ментальні, казуальні. І навіть духовні близнюки у паралельних світах. Паралельні світи - це такі ж самі матеріальні світи як наш, тільки вони існують на інших частотах ефіру.
На ютубі дізнався, що є ноосфера, вона ж хроніки акаші, вона ж всесвітня бібліотека, де можна дізнатися відповідь на будь яке птання. Просвітлені мають до неї доступ. Світ стає все цікавішим. Піду духовно саморозвиватися)
Штучний інтелект, в наших тілах-скафандрах, мабуть теж запрограмований на саморозвиток.

Останній раз редагувалося Andjoykin; 21:41.
Andjoykin не на форумі   Reply With Quote

Posting Rules