![]() |
![]() |
#141 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Гигант мысли
|
![]()
![]() |
#143 | |
Ветеран
Адреса: нема...
Повідомлення: 2,349
|
![]() Цитата:
о да це суттєве зауваження....інглиш не вчиш чишо? був, а шо нада?
![]() |
![]() |
#144 |
Banned
|
![]()
Всі фанати 3250 чи 6120 чи ше якоїсь нокіи-не приймайте близько до серця)))
![]() Я тож люблю НОКІА ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Гигант мысли
|
![]()
просто хотів спитати чи правда то шо писав влад про папки і незручність роботи з телефоном...
![]()
![]() |
#146 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() але в журналах пишуть шо цей телефон створювався саме для таких людей які не хочуть щоб їх телефон був чимось особливим...просто діловий стиль ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Ветеран
Адреса: нема...
Повідомлення: 2,349
|
![]()
Знаїш...як тобі сказати....а чим ти до сих пір користувався?якщо смартом на сімбіан, то труднощів не винекне....ну хіба що із клавою....я постійно шукав карандаш, щоб копіювати текст,чи міняти мову вводу, апотім згадував шо воно на дієзі....а так всі функції сімбіана лишилися попередні....Ну бичинить все те що деяким прогам нада підписувати сертифікати....А так норм тел...
![]() |
#149 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() але судячи з відгуків я думаю шо так)
![]() |
![]() |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|