![]() |
|
![]() |
#1 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
![]() Читати пости потрібно. Я не казав, що нокіа - безпечно і панацея ![]() Цікаво, що буде з майбутніми поколіннями... І чи вони будуть...
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Повідомлення: 460
|
![]()
Зато ты написал ложь о более мощных передатчиках в моторолах, которые вредны для здоровья.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Читатель
|
![]() Цитата:
Добре. ти мене сразив. Тепер я піду в монастирь і буду там замолювати свою брехню. Давай так. Як забезпечується звязок між вишкою та телефоном? Передава та приймач. Інформаціє постійно циркулює між обома точками. Так, приймач потужний. Тому ловить краще. Як відсилаються з телефона на вишку? Збільшується потужність передавача. Я вже вийшов за рамки SAR. Я не є спеціалістом мобільного звязку. Тому і міг навіть "сказать ложь" (так моторошно звучить ![]() Як на те пішло. Б-я опромінення є шкідливим. Наприклад, лабораторні криси дохнуть від мобільного опромінення. І це вже не ложь. Тому не потрібно все так драматизувати. За рамки теми ми вийшли точно. Може, створиш нову тему? з опитуванням, хто скільки в день розмовляє або хто як ставиться. Було б цікаво. Цитата:
![]() |
![]() |
#4 |
Читатель
|
![]()
![]() |
#5 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Читатель
|
![]()
Не здаєшся
![]() Рейтинг 2 Там найдеш і високопотужні, і низькопотужні. Однак, я думаю, що не все обмежується SAR. Мобільний звязок - це мільярдний бізнес. І коли ми не можемо зараз, користуючись нафтовим пальним з постійно зростаючими цінами, перейти на інші види (наприклад рапс), це не означає, що всм подобається бензин, це означає, що не всі зацікавлені в появі конкурентів. Ми мало знаємо. Для них - ми пішаки. Нажаль. Тут я розмістив не всю розмову з спеціалістом. Завтра розміщу з подробицями.
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |