![]() |
![]() |
#1 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, як краще шукати житло, якщо я поїду вчитися за кордон? Можливо, хтось із вас уже мав подібний досвід. Як краще діяти: шукати квартиру самостійно чи через університет? Хвилююся, щоб не натрапити на шахраїв та не мати з цього проблеми.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
|
![]()
Привіт! Я проходила через це минулого року, коли їхала на навчання до Польщі. Університет зазвичай надає кілька варіантів житла, але місць може не вистачати. Раджу також шукати житло на місцевих сайтах або в групах студентів. Там часто діляться корисною інформацією.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
|
![]()
Додам, що можна знайти житло через спеціальні платформи для студентів. Я, наприклад, шукав через платформу Uniplaces. Головне — перевіряти відгуки і не сплачувати завдатки до підписання договору. Знайти щось надійне реально, головне не поспішати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
|
![]()
Можу додати, що при виборі житла під час навчання за кордоном https://study-roads.com важливо також враховувати транспортну доступність до університету і інфраструктуру поруч: магазини, аптеки, тренажерний зал. Коли я вчилася в Німеччині, я почала з університетських гуртожитків, але потім переїхала в спільне житло з іншими студентами. Це був чудовий досвід, бо ми могли не лише економити на оренді, але й допомагати один одному з навчанням і побутом. Ще варіант — запитати в інших студентів, чи не шукають вони співмешканця. Часто так знаходять хороше житло.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Юзер
Адреса: Kraków
Повідомлення: 26
|
![]() Цитата:
|
|