![]() |
![]() |
#2441 |
Фанат
Адреса: twitter.com
Повідомлення: 552
|
![]()
Ольга Арефьева - Оборотень??
![]() ![]()
![]() |
#2442 |
Юзер
Повідомлення: 1
|
![]()
А можно плииз слова All My Heroes-Loks Do Kill!!умоляю просто!!))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Фанат
|
![]()
Оборотень
Запястья у птиц тоньше страниц Жаль что хожу без сердца Я обнял бы твою тень Я обнял бы твою тень Ночь вывернулась наружу Я выблевал души и лица Я больше не оборотень Я больше не оборотень О нечеловеческие танцы О мы одинокие повстанцы На странной земле В песке и в золе Такие немногие Из глины и персти Двуногие Без шерсти. Я съел самого себя, я смотрел На солнце, что мне не светит, Я снова тебя хотел Я снова тебя хотел Я знал все слова которые лгут Но тут не помогут ни те ни эти Как много проблем у тел Как много проблем у тел Остаться живым - кино не для всех Не ешь меня серый ветер Стучи в меня - это дверь Стучи в меня - это дверь Любовь это путь, стрелка на грудь Но я тот кого нет на свете Не человек - не зверь Не человек - не зверь О нечеловеческие танцы О мы одинокие повстанцы На странной земле В песке и в золе Такие немногие Из глины и персти Двуногие Без шерсти. Ольга Арефьева
![]() |
#2444 |
Писатель
Повідомлення: 321
|
![]()
а есть у кого-то Depeche Mode "One Caress"???
![]() |
![]() |
#2445 |
Фанат
|
![]()
Depeche Mode
"One Caress" Well I'm down on my knees again And I pray to the only one Who has the strength To bear the pain To forgive all the things that I've done Oh Girl Lead me into your darkness When this world is trying it's hardest To leave me unimpressed Just one caress From you and I'm blessed When you think you've tried every road Every avenue Take one more look At what you found old And in it you'll find something new I'm shying from the light I always loved the night And now you offer me eternal darkness I have to believe that sin Can make a better man It's the mood that I am in That left us back where we began © 1993 Martin Lee Gore - Depeche Mode
![]() |
#2446 |
Читатель
Повідомлення: 98
|
![]()
Делать нечего в селе, мы сидим навеселе,
Ты сказала: "Мож найдём самогон?" На хера нам эта дрянь!? На природу лучше глянь, Здесь в деревне кайфа - целый вагон! На хера нам эта дрянь!? На природу лучше глянь, Здесь в деревне кайфа - целый вагон! Нам спиртное ни к чему, я отвечу почему - Это удовольствие дорогое, Посмотри в натуре, бля, вот он мак и конопля, Кайфа море, а ты всё про спиртное. Заходи на огород, видишь мак вон там растёт?! Кроме мака нам не надо ничего, Пропитаем соком бинт, видишь прямо как стоит, И в железной кружке сварим мы его. Пропитаем соком бинт, видишь прямо как стоит, И в железной кружке сварим мы его. Нам спиртное ни к чему, я отвечу почему - Это удовольствие дорогое, Посмотри в натуре, бля, вот он мак и конопля, Кайфа море, а ты всё про спиртное. Мы добавим ангидрит, это нам не повредит, Будет этот мир для нас сладкий сон, Жахнем ханки на двоих, кайф получешь через миг, И забудешь навсегда самогон! Жахнем ханки на двоих, кайф получешь через миг, И забудешь навсегда самогон! Нам спиртное ни к чему, я отвечу почему - Это удовольствие дорогое, Посмотри в натуре, бля, вот он мак и конопля, Кайфа море, а ты всё про спиртное
![]() |
#2447 |
Гигант мысли
|
![]()
the_fratellis_-_baby_fratelli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Фанат
|
![]()
THE FRATELLIS
"Baby Fratelli" She said oh my, I don't know why I was just busy watching everyone go by Outside the shite bar, and you're a red car Me and your girlfriend and your sister with the big scar I said oh Christ, I told you twice It's just not easy going through all these things thrice What's this I wonder, you drive a bluebird You got no money for the petrol, that's what I heard And it's all right, she'll be sucking fingers all night Wearing those shoes, oh any excuse to go to the gang fight And oh she's alright, everybody says she's uptight Sick in the head, first in the bed So easy to be Friday's nightmare I said oh no, oh please just go You got no eyelids and sweet ella loves me so She got my number, though I can't stand her I can't help diggin her a hope I guess I wonder And oh it's clear, you want me dear It would be easier if I was never here You got the money, and I got the reason, I'll stick around with you for just another season And it's alright, she'll be sucking fingers all night Wearing those shoes, oh any excuse to go to the gang fight And oh she's alright, everybody says she's uptight Sick in the head, first in the bed So easy to be Friday's nightmare She's just getting along, So don't tell me she's yours Oh please tell me I'm wrong again It's all in a daze/day, So what can you say Just; sleep in yer shoes With the winterbox blues Any time you choose, Oh yeah She said oh my, I don't know why I was just busy watching everyone go by Outside the shite bar, and you're a red car Me and your girlfriend and your sister with the big scar She said oh Christ, I told you twice It's just not easy going through all these things thrice What's this I wonder, you drive a bluebird You got no money for the petrol, that's what I heard And it's alright, she'll be sucking fingers all night Wearing those shoes, oh any excuse to go to the gang fight And oh she's alright, everybody says she's uptight Sick in the head, first in the bed So easy to be Friday's wonder
![]() |
#2449 | |
Писатель
Повідомлення: 321
|
![]() Цитата:
я тебе обожнюю))) дякую ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Гигант мысли