![]() |
![]() |
#371 |
Гигант мысли
|
![]()
Не ми.......і хто завжди сильному в ноги вклоняється, хто в стаді супер, без стада - ніхто, і хто за 2 гривні за просто удавиться, хто я питаю, ну хто це ну хто? Немииии тільки не мииии , не ми точно не ми.....(с) Фліт
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() Я шолі? А ну да впрінципє, тока вот нізапнулась я на госпадові, ДИТИНКО Почитай уважніше мою відповідь. ![]() ![]() Пропоную скінчити цю безглузду суперечку. А ти на краю ліжка трохи поплачеш І знову пробачиш всі відмазки його. І може скаже хтось, що це неможливо, Але просто красиво, бо пісня і є про любов. Ще Одна Пісня Про Любов (Скрябін)
![]() |
![]() |
#373 |
Гигант мысли
|
![]()
............свої очі закрий, і на інших забий, цілий світ ти створив, із не здійснених мрій, довго в ньому блукав, по завбігав літав, щось до купи ліпив і на волю пускав... світ дурний, тупий і злий і нависний, де спакують лайно, де пошані воно, з нього ліплять мости, із нікуди в ніщо...(с) Фліт....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Писатель
|
![]()
гет ин он зе флор
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Читатель
|
![]()
"Несе галя воооооооооодуууууу,
Коромисло гнеееееться....." ![]()
![]() |
![]() |
#376 |
Писатель
|
![]()
наливай кума...........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Читатель
|
![]()
"Ой на полы два дубкиииииии,
Ой, на полы два дубки..., Ой, на полы два дубки, два дубки, Схилилися до купкииииииииииииииии" Ех ![]()
![]() |
![]() |
#378 |
Юзер
|
![]()
Blink 182
"People, people, people. Where is the love in this world? People, people, people. Where is the love in this world? Because your all my brothers and sisters, We all live in one heart, So why wont some girls suck my cock?"(c)
![]() |
#379 |
Читатель
|
![]()
а ты такой холодный. как аааайсбЭрГХ в АкИааанннЬееее ....
=)))
![]() |
#380 |
Читатель
Адреса: просто рядом...
Повідомлення: 87
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Опції теми | |