![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#39871 | |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]() Цитата:
Якщо людину поставити у нормальну систему, то вона або буде працювати на своїй посаді на нашу країну і для нас або вимушена буде піти з посади. Наша задача змінити систему. Що з того толку, що ВО Свобода бігає кричить про націоналізм? Думаєте вони уже не сидять на грошових бюджетних потоках в міський радах на Галичині і зараз в уряді? І щось я не чув жодного слова щодо ситуації в Криму, а також щодо "дій" нового уряду. А зараз все теж саме. І навіть зараз, коли на армію грошей немає ідуть бюджетні відкати. БЮТ, Тягнибок, Кличко і т.д. - це люди які не будуть міняти систему. І заміна одних лиць на інші. Одних кадрів на інші. Однієї ідеології на іншу - нічого не дасть. Тут на мене кричать, що я націоналіст. Да фіг там! Я за економіку і тільки. Українці мають ставати багатими. І тоді самі, для захисту майна і рівня життя, придумають нову "обєднуючу мову", "гімн" і т.д. Як це зробили американці, де із "зброду" виникла американська нація. А щоб стати багатими не треба забороняти російську і т.д. Не треба! Треба змінити систему і дати розвиток Україні. Українські росіяни самі потім будуть боротися за нашу державу, бо це їх майбутнє. А якщо ми будемо бідними, запльованими, то хто захоче в такій країні жити? І не треба робити як Ющенко з цими глечиками і бджолами. |
|
![]() |
![]() |
#39872 | |
Читатель
Адреса: 068-211-56-74
Повідомлення: 120
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39873 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
Але в такій країні не може розвиватися бізнес, наука, технології. Саме тому, Росія всього за 23 роки відстала у галузі, наприклад, електроніки не тільки від США, а навіть від Китаю, у якого її у 1991 році навіть не було. І ніколи вже не дожене, бо не можна в такій системі догнати. За часів СРСР ще хоч якось щось можна було робити і то "дуже слабенько", а в теперішні часи і понині. В Україні точно така ж владна система. Тільки у нас на Заході та в центрі бандити в основному сидять в податковій, міліції і т.д. А в Східній Україні бандити тримають квартали як і в Росії зараз. В Донецьку міліція навіть під Ахметовим ходить. Думаєте, чому там "копанки" до сих пір? І ніхто нічого не може зробити? Наша задача змінити систему так, щоб не було бандитів при владі. І ми це маємо зробити. А бандити придумають сташилки "геї в Європі", "піндоси" і т.д. Але ми з ними попрощаємося і будемо багатими. А потім і росіянам з Росії допоможемо. І всі будемо щасливі. А щодо вступу в Євросоюз, то я думаю, ще треба добре подумати. Особливо після того, як вони нас сьогодні знову кинули. І підписали з нами фількову грамоту. |
|
![]() |
![]() |
#39874 |
Ветеран
|
![]()
А я здогадуюсь. Якраз тоді владу "прибрали до рук" Сашко-стоматолог і його друзі.
#39875 | |
Гуру
Повідомлення: 9,369
|
![]() Цитата:
![]() ![]()
![]() |
#39876 |
Ветеран
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39877 | |
Старожил
Адреса: Винница
Повідомлення: 2,645
|
![]() Цитата:
Она действительно классный оратор и имеет влияние на людей за счет своей харизмы. Я ее вчера слушала у Шустера. Во многом наши мысли сходятся. Она грамотная тетка. И у нее есть спортивный интерес вывести Украину из кризиса.
![]() |
#39878 |
Гуру
Повідомлення: 9,369
|
![]()
#39879 |
Ветеран
|
![]()
По мере исчезания продуктов в Крыму, процесс лизания жопы Путину перерастет в кусание. А поскольку она у него небольшая и надолго ее не хватит...
**** Севастополь. Вечереет. Отец с сыном торопливо заходят в подъезд. - Папа, а чего ты больше всего боишься в жизни? - Бандеровцев и темноты! - Ну, бандеровцев - понятно. Я тоже... как и инопланетян... А темноты почему боишься? - Сына, ты даже не представляешь, сколько бандеровцев таится в темноте! **** Кабаева спрашивает Путина: -Вова, почему тебя Гитлером обзывают? -Не знаю, Ева. **** Асимметричный ответ! Россия решила ввести санкции против всего мира и нанести удар страшнее ядерного, запретив употреблять русскую водку. **** Разговаривают два москвича: - Смотри-ка, Рабинович опять появился, но грустный какой-то. - Еще бы! Полгода назад, послушав Януковича о вступлении в Европу, он за немалые деньги срочно купил украинское гражданство и домик в Крыму... А позавчера ему снова радостно вручили российский паспорт!!!! **** Еще неделю назад выпускники крымских школ смотрели на карту Украины и думали, в какой вуз им поступать. Теперь они смотрят на карту России и думают, в какой точке им придется служить.
#39880 |
Banned
Повідомлення: 905
|
![]() |
![]() |
![]() |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|