![]() |
|
View Poll Results: Какой альбом из творчества "Океан Ельзы" вам больше нравится? | |||
Будинок зі скла 1996 (максисингл) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 0.80% |
Там,де нас нема (1998) |
14 | 11.20% |
Я на небі був (2000) |
13 | 10.40% |
Модель (2001) |
23 | 18.40% |
Суперсиметрія (2003) |
27 | 21.60% |
Tvій формат (2003) |
6 | 4.80% |
Глорія (2005) |
27 | 21.60% |
Міра (2007) |
14 | 11.20% |
Ті, хто голосували: 125. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#621 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Читатель
Повідомлення: 70
|
![]()
Круто було.
![]() Але, як на мене, занадто довго вони чекали, щоб вийти вдруге (знала що вийдуть, бо вони так завжди роблять). Ну і те, що світло увімкнулось на половині залу - дещо втрачалися світлові ефекти.
![]() |
#623 |
Читатель
Повідомлення: 115
|
![]()
Це просто щось!!!!Навіть словами не передати!Такий заряд позитивної енергії!!!Славко-молодчина!!!Петя,Дениси і Мілош-чудо!Здавалось,що руки і ноги зовсім не контролюються розумом,а лише піддаються ритмові!
Концерт-супер!Відпрацювали більше ніж на 100!!! останні дві пісні...."не можу без тебе".......у саму душу.... Зи))))А я сиділа на ВИП-місцях за 100 з лишком,хоча білети по 6о ![]()
![]() |
![]() |
#624 | |
Фанат
Адреса: www.fenix.vn.ua
Повідомлення: 666
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Писатель
|
![]()
аааааааааааааааааааааааа
Всё было просто зашибись!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Вакарчук красава, впрочем как и весь Океан!!!!!!!! Эмоции просто переполняют, несмотря на неполадки со звуком и светом. Сначала заполнилась в фотоаппарте одна карточка заполнилась, потом вторая и в конце концов пришлось вынимать с телефона третью. ![]() Скоро чуток фоток повыкладываю.
![]() |
![]() |
#626 | |
Писатель
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#627 |
Гигант мысли
|
![]()
ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА
Эта быля КРУТА. PS.Кинте фоток.
![]() |
#628 |
Ветеран
|
![]()
Хто-небудь знає, де можна в неті розжитись на "Міру"?
![]() |
#629 |
Писатель
|
![]()
супер! просто шик! концерт видався ще кращим ніж попередній!!! тільки трохи підвела апаратура та нічого, Славко все виправив...
нажаль слухав міру в перший раз тому пісні трохи не сприймались, але всеж дуже сподобались. відгорланив всі старі!!! особливо сподобалась "Холодно" і "Друг", та й всі інші...не пам'ятаю що б колись так стрибав(попередній концерт не варховується ![]() ЗІ шкода що Славік не дав автографа але хоч побачив та засняв його з двох мертів ![]() ЗІІ ЖИР! хочу ще! до речі це що їх прощальний тур?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
![]() |
Опції теми | |
Опції перегляду | |