![]() |
![]() |
#1 |
Читатель
Повідомлення: 78
|
![]()
Хочу перейти на вейп замість звичайних цигарок, але зовсім не орієнтуюсь у цьому світі. На ринку така величезна кількість моделей, що очі розбігаються: pod-системи, моди, сольова чи звичайна рідина, купа брендів. Хотілося б щось компактне, з хорошою автономністю і приємним смаком, щоб не треба було щоразу заряджати чи шукати нову рідину. Порадьте, будь ласка, на що звертати увагу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Читатель
Повідомлення: 77
|
![]()
Рекомендую звернути увагу на щось на кшталт Vaporesso або Uwell. Вони надійні, гарно передають смак рідини, а головне — мають адекватну автономність. Щодо рідини — почни з сольового нікотину, він м’якший і більше схожий на відчуття від звичайних сигарет.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Читатель
Повідомлення: 78
|
![]()
Дякую за відповідь! Про сольовий нікотин чув, але не зовсім розумію різницю між ним і звичайним. Ще питання: наскільки часто треба змінювати картриджі чи койли, і як зрозуміти, що їх вже пора міняти? І ще – чи не буде проблем, якщо буду заправляти сам рідину, а не купувати вже готові картриджі?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Читатель
Повідомлення: 77
|
![]()
Сольовий нікотин — це спеціальний тип нікотину, який м’якше відчувається на горлі навіть при вищій концентрації, тому краще підходить для тих, хто кидає курити. До речі, у вейп шоп магазині Bambuk пропонують велику кількість різних рідин, pod систем, вейпів та комплектуючих до них. Там можна знайти й бюджетні варіанти, і топові бренди.
Я особисто користуюсь Vaporesso Xros 5 https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ – це дуже зручна pod-система: має гарний об’єм акумулятора, стильний дизайн і чудову передачу смаку. Заправляти самому — цілком нормально. Більшість pod-систем дозволяють це, і це справді дешевше. Головне — обирати якісну рідину, бо погана швидко виводить з ладу койл. Xros 5 заправляється легко, корпус металевий, нічого не тече. Для початку – ідеальний варіант. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Опції теми | |
Опції перегляду | |
|
|