![]() |
![]() |
#381 | |
Гигант мысли
Повідомлення: 935
|
![]() Цитата:
Из больнички имени однофамильца екс президента??? А содаты и офицеры случайно не отказываються? Ссылку на источник инфы плиз - хочется первоисточник пощупать!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() Первая причина, почему "закон по короткостволах" не примут - власть боится народ!!!! Априори боися, они далеко не идиоты вооружить нас ![]() ![]() ![]() А все вопли, что перестреляют друг друга - хренотень собачья...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Гуру
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Гуру
Повідомлення: 14,923
|
![]()
Вот никогда не понимал нах оружие кроме как поиграться в индейцев... даже когда оно у меня было.
Блин, за 43 года "не ботанической" жизни ну ни одно чучело не напрягало на столько, что бы это нельзя было решить без оружия. Нет, ну лежал пару раз в "нирване" с кем не бывает, а шо, лучшеб стрельнуть? Та не, лучше полежать, а потом дать полежать другому))) А насчет вламываний в квартиру, так от этого оружие не поможет, так как вламываться совсем не надо - достаточно подождать на лестничной площадке, и дверь сама откроется. Считаю, оружие необходимо спецслужбам и преступникам, а бредят им в основном маменькины сынки, которые думают, что шпалер им поможет... победить страх. |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]()
В корні не згоден. Якщо Вам зброя не потрібна і Ви усе і так можете вирішити - то я за Вас радий. І дійсно, навіщо Вам цей гімор: думати, щоб її не стирили з карману або десь її не просра..и або куди її від дітей ховати і т.д. По великому рахунку це так.
От я, живу дві зупинки від роботи і ходжу на роботу пішки і не вважаю, що мені потрібен автомобіль. І дійсно, навіщо мені цей гімор: купувати гараж або думати куди її поставити, платити за неї, витрачати гроші на ремонт, безнин і т.д, якщо набагато дешевше інколи взяти таксі (воно у нас у Вінниці порівняно дешево коштує). По великому рахунку це так. Виходить, що Prima не має потреби у зброї (бо він і так усе розрулює), а я не маю потреби у авто (бо живу біля роботи на якій працюю вже кілька років і планую працювати в подальшому). Але це не значить, що всі такі як я чи Prima. Адже люди мають і зброю і авто. Тому той хто проти зброї - купувати її всерівно не буде як я авто. Але обмежувати інших людей які мають у цьому потребу я вважаю недоцільно. Тим більше, що зброя дорого коштує і не кожному по карману - її купують лише ті, хто має кошти і хто її потребує. Не бачу у цьому нічого поганого. Цитата:
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Гуру
Повідомлення: 4,787
|
![]()
Многие не считают нужным приобрести автомобиль до момента его приобретения.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
prima лицемер, prima расстроился, prima хороший, vov збуджує, vov оналитиг!, жорсткий троллінг від vov, закон и порядок, никнейм распоясался, пристерилите никнейма, сезон охоты на вова |
|
|