![]() |
![]() |
#10281 |
Старожил
Адреса: Винница
Повідомлення: 2,645
|
![]()
У мужчины в Санкт-Петербурге спрашивают:
- Какова вероятность того, что, выйдя на Невский проспект, вы встретите динозавра? - Меньше одной миллиардной. У женщины - тот же вопрос. Ответ: - Одна вторая. - Как это??? - Ну либо встречу, либо не встречу...
![]() |
#10282 |
Юзер
Повідомлення: 0
|
![]()
Из сводок:
«Вчера, висевшее на стене, ружье гр. Сидорова внезапно выстрелило. Тёща гр. Сидорова от выстрела увернулась, но получила прикладом по спине».
![]() |
#10283 |
Banned
|
![]()
Будь-яка стаття "Карного кодексу України" має починатися зі слів "Якщо спіймають".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10284 |
Banned
|
![]()
- Ми не будемо більше зустрічатися ...
- Що, таргани в твоїй голові проголосували проти мене? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10285 |
Banned
|
![]()
Батько 18 дітей шукає ту падлюку, яка на весіллі побажала молодим "діточок, як на небі зірочок"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10286 |
Banned
|
![]()
як казала моя бабуся, після перегляду жахливчика: -" краще стрелити, перезарядити, і ще раз стрелити, ніж світити телефоном, і питати: "хто тут?". "
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10287 |
Banned
|
![]()
Погода все погіршується. Чоловік впав в депресію- стоїть і постійно дивиться у вікно. Якщо погода і далі погіршуватиметься, доведеться запустити його в дім.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10288 |
Banned
|
![]()
Тещя зятю:
- І за що тільки тебе моя донька любить?! Зять: - Показати? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10289 |
Banned
|
![]()
Функції фену в розумінні жінок:
1. Сушити волосся. 2. Співати у нього. 3. Здувати пил. Функції фену в розумінні чоловіків: 1. Сушити випрані шкарпетки. 2. Лякати кота. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10290 |
Banned
|
![]()
- Слухай, сусіде, мені сказали, що ти до моєї дружини ходиш? Мені це не подобається!
- Не, ну ви там з дружиною самі розберіться, їй подобається, тобі не подобається. |
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
баяноленд, баяны, бугагашеньки!, не смешно(((, петросян, пичаль, уныние |
|
|