![]() |
|
View Poll Results: До тестів я буду | |||
Абсолютно готовий(а) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 15.57% |
Достатньо готовий(а) |
18 | 14.75% |
Посередньо готовий(а) |
29 | 23.77% |
Майже неготовий(а) |
13 | 10.66% |
Абсолютно неготовий(а) |
43 | 35.25% |
Ті, хто голосували: 122. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#1031 |
Гигант мысли
Повідомлення: 985
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Гигант мысли
Повідомлення: 985
|
![]()
ВОТ СУКИ!!! он такой тупой опрос сделали =//
Чи вважаєте Ви, що система вступних іспитів до вищих навчальних закладів, яка існувала до запровадження зовнішнього тестування, була справедливою та гарантувала всім рівний доступ до якісної освіти? обычно когда человек туда заходит, то думает что там должен быть опрос о том, эффективно ли ЗНО, это бы было более логично чем этот, и многие, не задумываясь, сразу жмут "Нет"... а они сделали такой длинный вопрос с подвохом что б показать мол все за ЗНО.. пззец %) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Гигант мысли
|
![]()
суки. уйо6іща тупі\
починаю ненавидіти цю країну...
![]() |
#1034 |
Гигант мысли
|
![]()
95% респондентів висловилися за те, щоб такі дані були розміщені. Однак, 5% вважають, що розміщення таких даних порушує їхні права, а ця інформація може бути використана всупереч їхнім інтересам
оце тупо вбило....
![]() |
#1035 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
![]() Я вже підготувалась морально. Якщо 95 відсотків проголосували за те, щоб вивісили результати, якого хрєна вони "поважають їх права"? Я не доживу до кінця травня ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
голусування робилось шоб взнати скільки відсотків не послухати. Блять\ пів ночі прокидався з думкою подивитись ці кляті резалти....Ледь налаштувався\\\ грррррррррррррр я аццкі злий. Їм пох шо зараз в половини народу нерві фтопку....вони пляшуть блять \
![]() |
![]() |
#1037 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
Так само. Вже десь 5 днів, з моменту появи оголошення про те, що 15 травня будуть оцінки, я рахувала дні. І в кінці кінців так надурили учнів.... Ніби комусь тупо нема що робити і він буде вгадувати серію та номер паспорта якогось Пєті чи взагалі ще когось... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
ШО можна зробити з цими результатами ??? яєбу, всім розповім яка оцінка? Ви поступите по мому балу чи шо7
![]() |
![]() |
#1039 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
Я впевнена, що ніхто б не був проти дізнатись свою оцінку, щоб знати, треба той переказ чи не треба. Що це діється в цій країні? Залишилось лише наколоти всіх вакцинами цими клятими... щоб спочатку нанервувались, а потім подохли нафіг.
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
|
|