![]() |
![]() |
#1171 |
Гигант мысли
Адреса: плиты <3
Повідомлення: 1,320
|
![]()
Mudvayne-cradle
Breathe... Push... ...I lost you, you were my god thought what do I do now you were never there for me never there to carry me, 26 years looking back that time is gone it was you I believed in look what you've done to me realize what you've done to Me I can't see going on in this darkness I'm blind beneath my cradle the bough has broke, I exorcise my loss your lie the punishment It takes time to try to mend the wounds of all the suffering, What do I do now all I'm asking from you please send me a sign to guide me through the times that lie in front of me I'll get by myself Look at me now, a piece of shit like you. Look at me now, you left me so fuck you. Everybody leaves me, everybody's gone. Watch my father leave me, there's nobody left. Feels like I've never been loved. Everybody leaves me, never gave a shit about me. Everybody's gone, I'll rot in my head alone. I don't give a fuck about you, go the fuck away . Fake being, inside of my heart you are the liar. Innocence displaced. Been left. Here I stand now and I'm alone, With no one to comfort me. One set of footprints in the sand. No one to take my hand, I'll . I'll walk through as long as I need. I'll drift through my life though I'm alone. Outgrown the cradle that once housed me And I've found that all I need is Me. Found I've never needed you to push through All the shit that stacks up inside of my life. Endless plight that circulates through my body. I'll keep stumbling, beating, pummeling Teething on the rind and renounce my being. I can't see going on. I can't see I'm so tired, of trying to mend the wounds of all my suffering. What do I do now? All I'm asking from you please, Send me a sign To guide me through the times that lie in front of me. I'll get by myself I can't see going on fuck it.
![]() |
![]() |
#1172 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
Album: Amplified - A Decade Of Reinventing The Cello Songtext-Nummer: 90108 Eingesendet: 07.06.2006 Einsender: DevilishAngel Funktionen Songtext ausdrucken Songtext downloaden Songtext korrigieren (Diese Funktionen sind nur verfügbar, wenn Du eingeloggt bist!) ... sing by Max Cavalera [...] sing by Matt Tuck (I traveled the way that you show me Left all my sorrows behind "I´m leaving", which grows your own starving Expecting myself to be fine) [So why don´t fuck out loneli - ness grows and shut up the door To give all the fights is awarded The watching strength you want] chorus: [I left my sorrow behind] (Você precisa direcao) [Warning! Not to give up the fight!] (Me diga a verdade) [Then give me submission as we´re turning to what I thought I wanted Then give me protection as we deal with you so for now I guess I´m through] Nothing left, Nothing rest, Nothing less (You teach me:"Why you fake this When you still have to fear?" The way you led your lie fucking whithout me your destiny yeah...) [So watch out sinew my turning to feel your inspecting my mind So when in your problems you mattered You caught yourself in your lies] chorus [I left my sorrow behind] (I left my sorrow behind) [Warning! Not to give up the fight!] (Warning! Not to give up the fight!) [You! You crap watching fear this] (Now you, you have to fear) [I, I will continue my journey] (I thing I might go on) chorus 2x [So for now I guess I´m through] 2x (Never out the rhythm that we may have nothing left beside)
![]() |
![]() |
#1173 |
Гигант мысли
|
![]()
Мы вышли из дома,
Когда во всех окнах Погасли огни, Один за одним, Мы видели, как уезжает Последний трамвай. Ездят такси, Но нам нечем платить, И нам незачем ехать, Мы гуляем одни, На нашем кассетнике Кончилась пленка, смотай. Видели ночь, Гуляли всю ночь до утра. Зайди в телефонную будку, Скажи, чтоб закрыли дверь В квартире твоей, Сними свою обувь - Мы будем ходить босиком. Есть сигареты, спички, Бутылка вина, и она Поможет нам ждать, Поможет поверить, Что все спят, И мы здесь вдвоем. Видели ночь, Гуляли всю ночь До утра...
![]() |
#1174 |
Гигант мысли
|
![]()
New blood joins this earth
and quickly he's subdued Throught constant pained disgrace the young boy learn their rules With time child drawns in this whipping boy done wrong Deprived of all his thoughts the young man struggles on and on he's known A wow unto his own that never from this day His will they'll take away What I've felt What I've known never shined throught in what I've shown Never be Never see Won't see what might have been What I've felt What I've known never shined throught in what I've shown Never free Never me So I dub thee unforgiven The dedicate their lives to running all of his He tries to please them all this bitter man he is Throughtout his life the same he's battled constantly This fight he cannot win a tired man they see no longer cares The old man they prepares to die regretfully the old man here is me What I've felt What I've known never shined throught in what I've known Never be Never see Won't see what might have been What I've felt What I've known never shined throught in what I've known Never free Never me So I dub the unforgiven You labeled me I'll label you So I dub the unforgiven ОТВЕРЖЕННЫЙ Каждый новый ребёнок Рождавшийся на этой земле Быстро быстро пропадает Под давлением общества Подвергаясь постоянному унижению Он вынужден заучивать его законы Ребёнок растёт, привыкая к такой жизни Он лишён своих собственных мыслей И пытается вырваться из этой ловушки Он даёт себе клятву, что никто больше Не сможет влиять на его желания Всё, что я чувствую, всё, я знаю Я скрываю в себе Никто не видел, никто не знает И не хочет знать того Что может произойти Вечно замкнут, всегда незаметен Вот почему я прозван отверженным Они посвящают свои жизни тому Чтобы хоть как-то отличиться от него А этот несчастный юноша Пытается понравиться им всем Он хочет вырваться из этого лабиринта Но в лабиринте нет выхода Время монотонно убивает его Он устал и никому нет до него дела Он уже старик и готов умереть Раскаявшись в своих грехах И этот старик - Я Вы заклеймили меня Я заклеймил вас И вы для меня - отверженные
![]() |
#1175 |
Гигант мысли
|
![]()
Собралися у дуба
Старинные друзья. Гремит в лесу посуда, Готовится стряпня. Уже накрыт огромный стол, Зажарен чудный поросенок. И славный тролль несет Добротного пивца бочонок. С древних лет, как повелось, Друзья встречаются раз в год. Ох, сколько их здесь собралось! Гуляет сказочный народ. Король сидит напротив лесника, Лесник - по правое плечо шута. А рядом гномы не скучают - Про горы песни напевают. Истории, истории Расскажут, расскажут вам, Каждый, кто пришел сюда. Таков закон собрания, И воля Князя такова! Здесь не найдется дурака, Кто не нальет себе пивка! И, кружками гремя, Напьются старые друзья. И, опершись на златую трость, В обличье всей нечистой силы, Стоит Никто и Никакой, Стоит Российский Князь-колдун Василий Закрылась книга у меня, И лес пропал куда-то. Но слышу, как шумит листва, И как поют старинные друзья...
![]() |
#1176 |
Гигант мысли
|
![]()
Дайте плз слова песни: Ляпис Трубецкой- "Олені"
Вроди Трубецкой ![]() ![]() Олені, Олені не бриті і не голені... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1177 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#1178 | |
Старожил
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Гигант мысли
|
![]()
Исполнитель: Из фильмов
Композитор: Дунаевский М. Автор слов: Олев Н. Кружит Земля как в детстве карусель А над Землей кружат ветра потерь Ветра потерь разлук обид и зла им нет числа Им нет числа сквозят из всех щелей Сердца людей срывая дверь с петель Круша надежды и внушая страх Кружат ветра кружат ветра Сотни лет и день и ночь вращается Карусель-Земля Сотни лет все ветры возвращаются На круги своя Но есть на свете ветер перемен Он прилетит прогнав ветра измен Развеет он когда придет пора Ветра разлук обид ветра Сотни лет и день и ночь вращается Карусель-Земля Сотни лет все в жизни возвращается На круги своя Завтра ветер переменится завтра прошлому взамен Он придет он будет добрый ласковый Ветер перемен Завтра ветер переменится завтра прошлому взамен Он придет он будет добрый ласковый Ветер перемен
![]() |
#1180 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() ![]() Жду от вас текст песни "ОЛЕНІ"
![]() |
![]() |
|
|