![]() |
![]() |
#1181 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#1182 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Фанат
|
![]() Цитата:
Я хочу втікти в дрімучі ліси , Я втомився від міської , асфальтної краси. Мене задовбали трамваї і колії . Кондуктори , дебіли і профілакторії. В мене на канапі лежали дівчата , Вони хотіли кохання у мене забрати. А на столі лежить старенький килимок, Я проглядаю його крізь сигаретний димок. А там олені ,олені не бриті і не голені Дивні створіння в них з мозгів стирчать коріння. Олені ,олені не бриті і не голені ,- олені ….. Я вчора розмовляв з директором Чукотки, Він просив , а я налив йому в стаканчик водки . Ми дивились в мікроскоп строєніє генів Я дивився на дівчат ,а думав про оленів. Там дівчата , де олені красиві не голені Дивні створіння без мозгів і без коріння. Олені ,олені не бриті і не голені ,- олені ….. Я хочу втікти в дрімучі ліси , Я втомився від міської , асфальтної краси. Мене задовбали трамваї і колії . Кондуктори , дебіли і …… Олені , олені не бриті і не голені Дивні створіння в них з мозгів стирчать коріння Олені ,олені не бриті і не голені ,- олені….. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 | |
Старожил
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Писатель
|
![]()
А можна песенку про Спанч-Боба, но оригинальную, на английском языке
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1187 |
Гигант мысли
|
![]()
Люди дайте плиз слова етой песни!!!---"Дорога Сна"-Мельница.
Будьласка. ![]()
Наш путь не кончаеться см. Смерть лишь продолжение пути начертаное всем. Серая как дождь завеса этого мира отдернется,и откроется серебристое окно,а за ним,далекие зеленые холми под восходящем солнцем |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Юзер
|
![]() Воскресенье * Научи меня жить * Научи меня жить, научи меня что-нибудь делать, Сочтены мои ночи, и дни, словно сны, коротки. А то, что любит сквозь сон, то, что дышит от имени тела, Это только тень на горячем песке у ленивой реки... Научи меня, как выбирать между черным и белым, Чтоб чужое добро на твое и мое не делить. Но дай мне лезвие мысли - вонзить между частью и целым, И назови мне высокую цель, научи меня жить... Привяжи мне бумажные крылья - свободу и совесть, Сбереги меня в бурю и в штиль упаси от беды. За то, что было и будет, и в чем, наконец, успокоюсь, Дай мне душу - в ладонях с водой отраженье звезды... А то, что нажито, прожито - прах, ни о чем не жалею, Что прошло по колено во лжи, что по горло в тоске. Научи меня заново, я ничего не умею. Все, что есть у меня - только тень на горячем песке у ленивой реки.
![]() |
#1189 |
Юзер
|
![]() A Moment In A Million Years The lights are slowly fading downThere's no one else, just you and me Nothing ever changed I see your faces in the crowd It seems I know each one of you For all my life I wish this night could last forever But it's time to go I saw you laugh, I saw you cry All for one and one for all Nothing ever changed The way you sang just blew my mind It gave me chills from head to toe What a glorious night To me it could have lasted forever But it's time to go A moment in a million years Is all I've got for you A moment in a million years To make some dreams come true A moment that I won't forget Until the day I die A moment in a million years Called life The bus is waiting right outside To hit the road and once again I leave you all behind I chase another dream tonight And by the time you'll be home I'll be far away Nothing seems to last forever It's time to go
![]() |
#1190 |
Писатель
|
![]()
Gravity of Love
O Fortuna, Velut Luna Turn around and smell what you don't see Close your eyes ... it's so clear Here's the mirror, behind there is a screen On both ways you can get in Don't think twice Before you listen to your heart Follow the trace for a new start What you need And everything you'll feel Is just a question of the deal In the eye of storm You'll see a lonely dove The experience of survival is the key To the gravity of love The path of excess leads to The tower of Wisdom Try to think about it ... That's the chance to live your life And discover What is it, what's the gravity of love Look around just people, Can you hear their voice? Find the one who'll guide you To the limits of your choice But if you're in the eye of storm Just think of the lonely dove The experience of survival is the key To the gravity of love.
![]() |
|
|