Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Загальний

View Poll Results: за кого собс-но?
Ярош Дмитро 8 7.62%
Тягнибок Олег 3 2.86%
Тігіпко Сергій 0 0%
Тимошенко Юлія 4 3.81%
Симоненко Петро 1 0.95%
Порошенко Петро 50 47.62%
Добкін Михайло 0 0%
Гриценко Анатолій 13 12.38%
Вейдер Дарт 23 21.90%
Богомолець Ольга 3 2.86%
Ті, хто голосували: 105. You may not vote on this poll

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 02-04-2014, 22:51   #121
Серый_19_77
Гигант мысли

Повідомлення: 809
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Boroda Переглянути допис
слушать с 27-й по 31.30 минуты ... просто не все понимат что просрано, не все понимат какими они могли бы быть богатыми, и что на самом деле украли у них Кравчуки, Ющенки, Порошенки и т.п.. Смотрим на фонтан и голосуем за Порошенков дальше
Олег рекомендую опровержение суворовского бреда, кратко, логично, основываясь на фактах с фото тех лет.
В. Грызун "Как Виктор Суворов сочинял историю"
http://scepsis.net/library/id_2398.html
Старий 02-04-2014, 22:52   #122
TASHA
Гуру

TASHA's Avatar

Повідомлення: 7,618
За замовчуванням

Цитата:
слушать с 27-й по 31.30 минуты ... просто не все понимат что просрано, не все понимат какими они могли бы быть богатыми, и что на самом деле украли у них Кравчуки, Ющенки, Порошенки и т.п.. Смотрим на фонтан и голосуем за Порошенков дальше
нет настоящего, нет будущего, поэтому ты цепляешься за прошлое, Борода?
Старий 02-04-2014, 23:03   #123
Boroda
Гуру

Boroda's Avatar

Повідомлення: 9,369
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від bus-travel.com.ua Переглянути допис
и гриценков
Гриценки заводы не тырили , за Гриценкив можно
Старий 02-04-2014, 23:04   #124
Boroda
Гуру

Boroda's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Серый_19_77 Переглянути допис
Олег рекомендую опровержение суворовского бреда, кратко, логично, основываясь на фактах с фото тех лет.
В. Грызун "Как Виктор Суворов сочинял историю"
http://scepsis.net/library/id_2398.html
я не о Суворове и его сочинениях ... я о его фразе с 27-й по 31-ю минуты
Старий 02-04-2014, 23:06   #125
logs
Ветеран

Повідомлення: 2,052
За замовчуванням

Цитата:
А при чому тут Фантан Порошенко? І при чому українці до транссибірської магістралі?
Але якщо це тулити до росіян - це фарс. Це ніщо інше ніж ваучеризація України у 1990-х роках або акціонування підприємств. Я не буду Вам розказувати чим закінчилося чесне розподілення майна Оболоні між працівниками, а наведу приклад чесного розподілення Вінницького тракторного заводу, де його директор перетворив його у руїни та торгові центри і при цьому, акції у людей. От і думайте.
logs не на форумі   Reply With Quote
Старий 02-04-2014, 23:08   #126
Boroda
Гуру

Boroda's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від TASHA Переглянути допис
нет настоящего, нет будущего, поэтому ты цепляешься за прошлое, Борода?
давай телефон помощницы, будущее делать буду
че кобенишься? девка сидит без работы ... а так и денежно и интересно и полезно во всех отношениях Тем более, что вдруг че не так сможешь помойками в меня побросаться
Старий 02-04-2014, 23:11   #127
Boroda
Гуру

Boroda's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від logs Переглянути допис
А при чому тут Фантан Порошенко? І при чому українці до транссибірської магістралі?
Але якщо це тулити до росіян - це фарс. Це ніщо інше ніж ваучеризація України у 1990-х роках або акціонування підприємств. Я не буду Вам розказувати чим закінчилося чесне розподілення майна Оболоні між працівниками, а наведу приклад чесного розподілення Вінницького тракторного заводу, де його директор перетворив його у руїни та торгові центри і при цьому, акції у людей. От і думайте.
не уставай меня, плз ... ну не смотри мои посты . Пудри мозги другим, анализируй сахар, рельсы, марганцевую руду и т.п. но не посвящай меня в свои исследования, я к ним не готов
Старий 02-04-2014, 23:15   #128
Nuvi
Гуру

Адреса: forum.vn.ua первая регистрация 30.10.2005
Повідомлення: 4,556
За замовчуванням

........

Останній раз редагувалося Nuvi; 19:22.
Nuvi не на форумі   Reply With Quote
Старий 02-04-2014, 23:17   #129
logs
Ветеран

Повідомлення: 2,052
За замовчуванням

Цитата:
не уставай меня, плз ... ну не смотри мои посты . Пудри мозги другим, анализируй сахар, рельсы, марганцевую руду и т.п. но не посвящай меня в свои исследования, я к ним не готов
А про те, що сталося з Оболонню почитайте. Директор Оболоні чесно розподілив підприємство між працівниками. У 2000 році люди процентів по акціям отримували більше у два рази від зарплати. Але тим не менше Ахметову значна частина людей продали акції. І вже у 2001 році директор Оболоні уже без Ахметова нічого не міг виришити, відповідно людям перестали платити по акціям до сих пір. Навести ще приклади?

Це я до того, що для того, щоб бути власником треба ще хотіти ним бути та мати "світлу голову" і не думати тільки про своє "пузо". На жаль, у нас більшість людей не освідчені, не думаючі і т.д. А в 1990-х і поготів. Їх би всерівно обманули...
Більше того, у нас до сих пір не захищені мінотарні акціонери. У нас немає диретора від мінотарних акціонерів, а все вирішують люди, які мають великі пакети акцій. У США, ЄС та Японії захищені інтереси усіх, навіть дрібних акціонерів, а у нас - ні. І не скоро це буде. Інакше прийдеться усім олігархам по акціям платити девіденди. А вони цього і не планують робити.
logs не на форумі   Reply With Quote
Старий 02-04-2014, 23:20   #130
Boroda
Гуру

Boroda's Avatar

За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від logs Переглянути допис
А про те, що сталося з Оболонню почитайте. Директор Оболоні чесно розподілив підприємство між працівниками. У 2000 році люди процентів по акціям отримували більше у два рази від зарплати. Але тим не менше Ахметову значна частина людей продали акції. І вже у 2001 році директор Оболоні уже без Ахметова нічого не міг виришити, відповідно людям перестали платити по акціям до сих пір. Навести ще приклади?

Це я до того, що для того, щоб бути власником треба ще хотіти ним бути та мати "світлу голову" і не думати тільки про своє "пузо". На жаль, у нас більшість людей не освідчені, не думаючі і т.д. А в 1990-х і поготів. Їх би всерівно обманули...
Більше того, у нас до сих пір не захищені мінотарні акціонери. У нас немає диретора від мінотарних акціонерів, а все вирішують люди, які мають великі пакети акцій. У США, ЄС та Японії захищені інтереси усіх, навіть дрібних акціонерів, а у нас - ні. І не скоро це буде. Інакше прийдеться усім олігархам по акціям платити девіденди. А вони цього і не планують робити.
все. Я все понял. надо всех собрать и расстрелять
Відповідь

Мітки
гриценко наш президент!, ляшко наш президент!, только ярош!, хутин пуй

Posting Rules