![]() |
|
View Poll Results: фаше отношение к аниме? | |||
круто.... мне нравится |
![]() ![]() ![]() ![]() |
272 | 44.96% |
так себе |
150 | 24.79% |
ацтой |
107 | 17.69% |
а шо це таке? |
76 | 12.56% |
Ті, хто голосували: 605. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#1561 |
Читатель
Адреса: 404
Повідомлення: 66
|
![]()
еси я полночи, а патом исчо полутра сатрел анимэ, я магу щитацца анимэшникам?
![]() |
![]() |
#1562 | |
Гуру
Адреса: .....
Повідомлення: 5,009
|
![]() Цитата:
Ты должен был всю ночь и весь день смотреть аниме, потом одеть матроску и с криком "во имя луны!" пробежаться по городу, снося ударом ноги мусорные баки как если бы это были заргонские боевые роботы. Вот тогда бы ты считался анимешником ![]()
![]() |
![]() |
#1563 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#1566 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
AniDB це найавторитетніша база даних в інтернеті по всьому існуючому аніме. Основна функція довідникового характеру: по кожному аніме можна дізнатися під якими назвами та синонімами воно відоме, коли воно вийшло, хто його зробив, скільки в ньому серій і так далі. Наведене посилання на схему — приклад схеми відношень між аніме, тобто що є продовженням чого і так далі. Присутня дуже зручна можливість за допомогою якої можна побачити (лише якщо зареєструватися!) які групи зробили перекладписи (=субтитри) до кожного аніме, в якому форматі і якої якості випустили файли і т.д. Взагалі, це дуже стислий перелік. Згадаю ще дещо — там є такий собі календар, де можна на декілька місяців наперед дивитися, яке з’явиться аніме. Користувачі також можуть зберігати там свої переліки аніме. Інший підхід — зберігати все у себе не ПК, але отримувати достовірні дані з анідб. Для цього анідб надає авторам програм можливість з’єднуватися із базою даних через спеціальний протокол. Так працює моя програмка Перегляд-А, яка веде облік колекції аніме локально, але має можливість додавати аніме з точними назвами і т.д. через анідб. Якщо цікаво, див. сайт в моєму підписі.
![]() |
![]() |
#1567 |
Читатель
|
![]()
![]() |
#1568 | |
Гуру
Адреса: .....
Повідомлення: 5,009
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
#1569 |
Читатель
|
![]()
Отже ти дізнався про танки і перегони на мотоциклах?
А кришталевий трикутник у мене в процесі завантаження, але проблема в тому, що вже тидень як зупинилося це діло на 80,4%...
![]() |
#1570 | |
Читатель
|
![]() Цитата:
или я ошибаюсь.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
унылое говно |