![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#16551 | |
Старожил
Адреса: Винница
Повідомлення: 2,645
|
![]() Цитата:
Воровство не зависит от формы собственности, а от людей. Знаешь какие откаты на частных предприятиях? Стратегические объекты должны быть государственной собственности. Если медецину переведут в частную собственность, 70% населения не будут ее получать. У них нет денег. В Европе действительно человек - человек, а не быдло. Сама это видела. Но это зависит от внутренней политики госудраства. От правителей, на сколько они понимают свою роль в государстве. и т.д. т.п.
![]() |
#16552 |
Старожил
|
![]()
но это закон про геев, а не натуралов.
#16553 | |
Гуру
Адреса: forum.vn.ua первая регистрация 30.10.2005
Повідомлення: 4,556
|
![]() Цитата:
Один педераст, другой натурал Но однажды педераст соблазнил натурала, А потом бывший натурал осознал и убил педетаста... Таким образом количество педерастов на планете не изменилось, а натуралов стало меньше(
![]() |
#16554 | |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]() Цитата:
На Вінницькому заводі Маяк з 1200 робітників заводу безпосередньо виготовляли продукцію менше ніж 500 чоловік. Та навіть зараз на державному ХАЗі з 3000 чоловік - реально працює менше ніж 600. І то, ті 600, що працюють отримують менше, ніж ті 2400, що не приносять прибутку. Крім того, відкати на закупілі сировини та матеріалів - дуже сильно збільшують собівартість виробинцтва продукції. Результат - літаки виходять дорогі, обсяги виробинцтва малі, завод "дихає на ладан" і тягне гроші з бюджету. Тому його продукцію навіть українські авіакомпанії не купують. І що треба робити: 1. Оптимізувати апарат управління та зробити завод філією КБ Антонова як Київський Авіант. Всерівно ХАЗ немає свого КБ і робить те, що розробив та дає право робити КБ Антонов. Вертикальна інтеграція дозволить скоротити кількість адмін. персоналу вдвічі. А значить можна буде підняти заробітну плату реальним працівникам та набрати на завод молодь. 2. Усім відомо, що матеріали для виробинцтва літаків Україна купує в Росії. І якщо КБ Антонов купує напряму в росіян, а ХАЗ в ПП Ольга, то варто закупки проводити централізовано, що зменшить собівартість літаків. 3. В корпорації Антонова відмовитися від Форд-тейлерівської системи управління підприємством (класичне планування виробинцтва в СРСР) і перейти до сучасних систем, які застосовують конкуренти Боінг, Ембаер, Аеробус і т.д. Це дозволить підняти продуктивність праці, підвищити заробітні плати і ще скоротити "дармоїдів" адмін персонал. |
|
![]() |
![]() |
#16555 |
Ветеран
|
![]()
Я по своїй натурі реформатор та демократ і не люблю несправедливість.
Не люблю "дармоїдів", "ледарів", "брехунів", та "казнокрадів". Коли я працював на держ. підприємстві, яке надавало послуги людям - усе було добре. Я багато чого зробив в плані зміни управління, в плані якості послуг, в плані роботи з клієнтами. Прийшлось звільнити кілька чоловік, які і далі "мріяли протирати штани" і бунтували проти змін. Але в результаті проблеми людей вирішувалися за день-два і всі були задоволені. Я звільнився і вже через пів-року проблеми почали вирішуватися протягом кілька днів. А зараз буває і по два тижні. Якось зустрівся з "бувшим підлеглим" і він мені каже, що мене "недолюблював", бо я вимагав працювати. Але свою проблему з цим підприємством він не може вирішити уже два тижні. Каже: був би ти, то відповідальна людина уже була б звільнена, а так - крайнього не знайти. От я про держ. підприємства - все залежить від керівників і вони рідко бувають нормальні. Чи Ви десь бачили вакансії на нормальні посади ![]() |
![]() |
![]() |
#16556 |
Гуру
Адреса: біля дурдома
Повідомлення: 5,210
|
![]()
Что проще, паспорт в карман и уехал, или сначала съездить в Киев, пройти собеседование, наксерить пачку бумаги, собрать кучу справок... ?
#16557 |
Ветеран
|
![]()
І ще: я працював в трьох держ. структурах і знайомий ще з однією. Середній час роботи працівника бюджетної чи держ. сфери 2-4 години в день, а то і менше. Буває напряг 1-2 дня в місяць і то не завжди. На роботах де треба реально працювати (прибиральники і т.д.) - працюють "лохи", свої штани протирають плачуться, що не дуже багато отримують.
Цікаві тренди: 1. В невеликих держ. структурах (20-30 чоловік) працюють, як правило, виключно родичі, крім прибиральниць. 2. Близько 20-30% персоналу бюджетників "липові", тобто їх ніхто з робітників ніколи не бачив, а зарплату отримують. Це стосується бібліотек, поліклінік та інших установ. 3. В корупційних сферах популярно роздувати штат і брати 0,25 ставки. Наприклад, у нашому торговому на деяких кафедрах понабирали скільки народу (а студентів все меншає), що навіть к.е.н. з досвідом роботи більше 10 років кидають на 0,25 ставки і кажуть, решту доберете зі студентів. А потім ці викладачі прямо кажуть студентам, що я на 0,25 ставки і треба платити, бо немаю за що жити. На бюджетну сферу у нас щороку виділяється десятки мільярдів гривень, з яких половину йде на зарплати і четверта частина тупо "розкрадається через відкати". Я думаю, що близько 10-50 млрд. грн. можна щороку економити (після реформи). Ці гроші спрямувати в Пенсійний фонд не для видачі пенсій, а для управління ними по типу страхових компаній, щоб через 10 років можна було перейти на страхове пенсійне забезпечення як у США, Італії, Франції чи Англії і вирішити проблему "бідних пенсіонерів". |
![]() |
![]() |
#16558 |
Гуру
Повідомлення: 14,923
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16559 |
Гуру
Повідомлення: 14,923
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16560 | |
Старожил
|
![]() Цитата:
если открывать польскую визу, нам ехать не надо. даже если и надо и в Киев...и справок не такая уже и куча. сейчас их меньше даже.
![]() |
|
|