![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#16791 | |
Старожил
Адреса: Винница
Повідомлення: 2,645
|
![]() Цитата:
Не люди имитируют работу, а система. Гос работники, как правило, действуют инструкции или должностным обязаностям. В комерческих структурах не меньше имимтаторов. Вообще твоя реплика, а точнее твой ляп даже не требует обсуждения.
![]() |
#16792 | |
Гуру
Повідомлення: 7,618
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
#16793 |
Гуру
Адреса: біля дурдома
Повідомлення: 5,210
|
![]()
Думаю он имел в виду не всех бюджетников, а госслужащих. )
#16794 |
Гуру
|
![]()
Это прерогатива некоторых женщин - думать одно, а выражаться как попало.
![]()
#16795 | |
Гуру
Адреса: біля дурдома
Повідомлення: 5,210
|
![]() Цитата:
Это какое то неравенство полов получается. ) Тут половина форума так себя ведет, часто выражаясь вообще не думая.
![]() |
#16796 |
Гуру
Повідомлення: 14,923
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16797 | |
Гуру
|
![]() Цитата:
А мужику можно в челюсть врезать ![]()
![]() |
#16798 | |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]() Цитата:
1. Я був керівником і в бюджетних організаціях. Якщо почитати посадові інструкції, то можна "в обморок впасти". Реально - це все "філкіна грамота" і інструкції "липові". Я навіть про себе скажу, що на останній державній роботі мені начальник сказав - "придумай собі посадову інструкцію", що в разі перевірки міг ВПЕВНЕНО розказувати, що робиш і навіщо потрібна твоя посада. 2. Наприклад посадова інструкція казначея http://www.jobs.ua/job_description/view/1889/ а реально приймає в день два-три бюджетних клієнта де на виписці ставить штамп та заносить в базу даних. І то приймає до обіду. На прийом клієнта витрачається 5-10 хвилин. Після обіду роботи немає, адже все робить програма. Реальна робота 1-2 дні в місяць для складання звітів. 3. В кожній бюджетній установі 20% посад липові. Тобто люди числяться, а їх ніхто і ніколи не бачив. І навіть отримують зарплату. Для кожного керівника бюджетної установи показати штатний розпис - це потенційне отримання кримінальної справи. 4. В бюджетних установах посади продаються і по цій причині кількість бюджетників НЕВПИННО зростає. При цьому якість кадрів сумнівна, послуги надають відверто низького рівня. 5. Нові тренди 0,25% ставки, а решту доберете корупцією (досвід нашого торгового). 6. Керівники бюджетних установ постійно принижують підлеглих та прямо кажуть, що ті нічого не роблять і своїм життям-буттям "вічно зобовязані" начальству. Я не проти бюджетників - вони завжди були і будуть. Але проти тієї системи, що у нас. Пропоную варіант як в США - тупо сковіювати їх організаційні структури управління бюджетниками, заборонити розширення штатів і заново усіх набрати. Боюсь, що наших бюджетників залишиться всього 40% від того що є, а той менше. Зате отримувати будуть більше і радуватися роботі та цінити її. |
|
![]() |
![]() |
#16799 |
Ветеран
Повідомлення: 2,052
|
![]()
Вчителів теж дуже багато, більшість з них нулячі і ні нащо не здатні. ВУЗи випускають пачками, беруть усіх підряд. Дериктори шкіл за гроші набирають цих "горе-вчителів" на 0,25 ставки чим знижують зарплати усім вчителям.
Про це навіть Табачник казав, що штати дуже роздуті у школах, і маємо: 1. Низьку завантаженість вчителів (навіть порівняо з 90-ми роками); 2. Розпорошені низькі зарплати. |
![]() |
![]() |
#16800 |
Старожил
Адреса: Винница
Повідомлення: 2,645
|
![]()
так я про это и говорю.
|
|