Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Музичний розділ

Закрита тема

Опції теми Опції перегляду
Старий 13-10-2008, 17:46   #161
Frankie
Писатель

Повідомлення: 152
За замовчуванням

Дякую організаторам. Це краще ніж нічого. Але вам є до чого рости - організаторських помилок було багато. Тепер про враження від концерту. Мрія: непоганий гурт, мені приємно що я з вами працював. Але це НЕ для мене. Wc: можу тільки сказати що назва у вас відповідна. Бланіка: нічого цікаво. Suicide dance club: ви круті!) діся-ти пакравітєль всіх емачєк. TNC: апагєй вєчєра! Ви якісно відрізнялись. Фло, єщьо раз повторю: хачю від тебе дитину!ХД) обурила поведінка частини публіки. Ідейна криза це погано. Свою агресію можна направити в інший бік. Короч, я був неприємно здивований. Але не мені вас судити.
ЗИ: це всьо ІМХО.

Останній раз редагувалося Frankie; 00:51.
Frankie не на форумі  
Старий 13-10-2008, 18:17   #162
Teoden
Старожил

Teoden's Avatar

Повідомлення: 3,258
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від AndRey Wild Cat Переглянути допис

Ага, і прийшли інтелігенти послухати даний концерт... (див. передній план фото)
фаг
все сидят с сирьозными мордами а нас с лега пред

каковахераспрашиваеццо?
Teoden не на форумі  
Старий 13-10-2008, 18:28   #163
Teoden
Старожил

Teoden's Avatar

Повідомлення: 3,258
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Kurt_Cobain Переглянути допис
Я щось також не можу вловити де саме...чи то він нас так слухав... чи то просто підколоти вирішив

Мені більше сподобалось, коли Мрія почала грати пісеньку з реклами (непам'ятаю як називається), а WC на Нірвановські теми наклали скрім, чи може то у них стиль такий просто...
не там риальнэ вступление адно была нагла стыбзино из рейп ми или маладова духа
Teoden не на форумі  
Старий 13-10-2008, 21:03   #164
Kurt_Cobain
Юзер

Повідомлення: 14
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Teoden Переглянути допис
мну уже не пред
я нипрагрессивен

паходу нас забаняд)

ну или вариант пачистить флюд
Ладно замяли тему, а то уже надоело....Просто меня реально как фаната Нирваны задело...Я не щитаю, что ето нормально, что люди пытаются заработать себе признание на славе других людей...тупо ето все...сори за флуд
Kurt_Cobain не на форумі  
Старий 13-10-2008, 21:20   #165
koldun
Ветеран

koldun's Avatar

Адреса: inside the Nine...
Повідомлення: 2,478
За замовчуванням

Цитата:
Ладно замяли тему, а то уже надоело....Просто меня реально как фаната Нирваны задело...Я не щитаю, что ето нормально, что люди пытаются заработать себе признание на славе других людей...тупо ето все...сори за флуд
дружыще, ты слышал что нибудь про Amen-Break ?

это абсолютно нормально, если кусок чьей то песни похож на кусок чьей-то песни, ты хочешь сказать что твоя группа более оригинальна?
koldun не на форумі  
Старий 13-10-2008, 21:41   #166
CheБурашка
Юзер

CheБурашка's Avatar

Повідомлення: 32
Send a message via ICQ to CheБурашка
За замовчуванням

Цитата:
Мені більше сподобалось, коли Мрія почала грати пісеньку з реклами (непам'ятаю як називається)
е-е-е...з якої-такої реклами?)) ти скажи, шоб нам знати з кого лаве рубити!!)) Доречі, панове, ви були свідками останнього концерту "Мрії" у такому складі. Чи буде проект розвиватись і іти далі невідомо.
CheБурашка не на форумі  
Старий 13-10-2008, 21:58   #167
Kurt_Cobain
Юзер

Повідомлення: 14
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від koldun Переглянути допис
дружыще, ты слышал что нибудь про Amen-Break ?

это абсолютно нормально, если кусок чьей то песни похож на кусок чьей-то песни, ты хочешь сказать что твоя группа более оригинальна?
Про Amen-Break слышу первый раз. По поводу своей групы я ничего не утверждал , потому что сам незнаю, не мне ето решать.
Незнаю кому как, но я етого не понимаю...Понятно сделать кавер на какую то песню ето одно, а играть чужие рифи и называть ето своей музыкой ето по моему называется плагиат.Может я ошибаюсь, просто высказал свое мнение.
Kurt_Cobain не на форумі  
Старий 13-10-2008, 22:36   #168
koldun
Ветеран

koldun's Avatar

Адреса: inside the Nine...
Повідомлення: 2,478
За замовчуванням

Цитата:
Про Amen-Break слышу первый раз. По поводу своей групы я ничего не утверждал , потому что сам незнаю, не мне ето решать.
Незнаю кому как, но я етого не понимаю...Понятно сделать кавер на какую то песню ето одно, а играть чужие рифи и называть ето своей музыкой ето по моему называется плагиат.Может я ошибаюсь, просто высказал свое мнение.
а слышал что такое цоевский бой? блатные аккорды? амен брейк из этйо оперы и рифы а-ля нирвана - тоже )))

просто оригинальной музыки сейчас нет, она вся была уже нереально много раз сыграна, мы все ее лишь повторяем, как и мы, так и вы. так и те ребята
koldun не на форумі  
Старий 13-10-2008, 22:41   #169
Legol@s
Ветеран

Legol@s's Avatar

Адреса: В шопі, що збудована на імаші
Повідомлення: 2,032
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від koldun Переглянути допис
а слышал что такое цоевский бой? блатные аккорды? амен брейк из этйо оперы и рифы а-ля нирвана - тоже )))

просто оригинальной музыки сейчас нет, она вся была уже нереально много раз сыграна, мы все ее лишь повторяем, как и мы, так и вы. так и те ребята
по першому: ну хз,я б не порівнював амен з гітарними рифами) імхо так не можна)

по темі оригінальної музики: вона є) при чому зараз повно)

Kiss a non-smoker; taste the difference.
"Praemia cum poscit medicus, satana est"

ВОЕНЕ УПЧК 1.0*on retirement
Legol@s не на форумі  
Старий 13-10-2008, 22:56   #170
VillY
Читатель

VillY's Avatar

Повідомлення: 121
За замовчуванням

Цитата:
Культурные явления не повторяются, а явно пиз---са Возможно они далекие родственники Курта Кобейна с его генами
знаешь что я тебе скажу... В нашей группе Нирвану никто не слушает...и я в том числе.. Правда не спорю возможно пару песен слышал.. но скажу это не моё...
Кроме этого... есть 7 нот!!!... и яебу сколько песен!.. Поэтому вполне возможно, что не аккорды, а сам муз. рисунок песни похоже на какую-то песню... и хуй сним.. Я ведь не говорю что у Бланики тупо все мелодии очень похожи на саундеки из фильмов, и что вокал тупо Гавно!.. хотя если забрать вокал и взять нормального вокалиста, то вполне реально что группа подниметься на уровенЬ!

Posting Rules