![]() |
|
View Poll Results: Можно ли о политике рассуждать не переходя на личности и оскорбления? | |||
Да. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
154 | 37.93% |
Нет. |
174 | 42.86% |
Не на этом форуме. |
78 | 19.21% |
Ті, хто голосували: 406. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Опції теми | Опції перегляду |
![]() |
#18411 |
Гуру
Повідомлення: 9,369
|
![]()
дык ошибался
![]() ![]()
#18412 | |
Гуру
Повідомлення: 7,618
|
![]() Цитата:
![]() ППЦ ![]()
![]() |
#18413 | |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,179
|
![]() Цитата:
http://reznichenko-d.livejournal.com/392882.html Я мушу публічно вибачитися По-перше, я мушу вибачитися перед студентами, які танцювали на #євромайдані у ніч його розгону. Я був певний - вони настільки загіпнотизували себе цим "мирним мітингом" та страхом "провокацій", що міліція могла б збирати їх, мов гриби - просто підходити, висмикувати будь-кого з натовпу, і пакувати в автозаки. Але танцюристи несподівано показали характер і вчинили спротив, хоча перебували у безнадійній меншості. По-друге, я мушу вибачитися перед нашою опозицією, якій останнім часом всі (і я в тому числі) миють кістки за її нерішучість та намагання девальвувати протест. Панове, я вчора дізнався те, чого більшість не знає, хоча великою часткою здогадується. Вважайте, від особистих надійних джерел я отримав підтвердження, - штурм Адміністрації президента та побоїще біля неї були спровоковані та замовлені ворожими Україні силами. Панове, опозиція не "зливає протест". Опозиція намагається втримати в рівновазі ситуацію, навмисне викликану людьми, які нас щиро ненавидять. І від того, наскільки влада та опозиція зможуть зараз домовитися, залежить, чи вийде наша незріла країна з цієї заварушки неушкодженою. Панове, мені похуй, що написане вище звучить як слоняче лайно та цілковитий конформізм. Просто я дещо дізнався, і це дещо примусило мене схопитись за голову. В цій роздачі граємо не ми, а грають нас. Гарячим та щирим хлопцям, які вирішили, що прийшла революція, і настав час діяти силовими методами, я скажу: наскільки ви мені довіряєте, настільки спробуйте стримати себе. Так, я це кажу - НЕ ПІДДАВАЙТЕСЯ НА ПРОВОКАЦІЇ. Нами крутять, як циган сонцем. І якщо їх план ще не реалізований до кінця, мені страшно уявити, які сюрпризи нам приготовані. Я, Дмитро Різниченко, з цього моменту перестаю носити з собою на мітинги маску. |
|
![]() |
![]() |
#18414 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18415 |
Гуру
|
![]()
#18416 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
"Вон оно че Михалыч...", какой коварный план однако. Неужели путя решил вкинуть танков на нашу территорию?! |
|
![]() |
![]() |
#18417 |
Гуру
Повідомлення: 3,850
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18418 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
у них уже был пробный шар с федерилезацией и расколом. крымские товарищи быстренько проявили себя.. скорее всего и план в том, чтобы если заварушка то восток и крым начинает выходить - а там и защита русского населения а-ля осетия.. |
|
![]() |
![]() |
#18419 |
Гуру
Повідомлення: 6,093
|
![]()
На Майдане новый лозунг: ЯНУКОВИЧ - ПІДАРЕШТ !
#18420 |
Гуру
Повідомлення: 9,369
|
![]()
уже было. Только с пидрахуем ... Юра бил себя в грудь, шо надо садить, но как только стал сажальщиком - почему-то резко об этом забыл. Потому-то , видимо, и сам за решеткой оказался
![]()
|
|