![]() |
![]() |
#11 |
Фанат
|
![]()
Мені потрібен орігінальний корпус шоб був почті як новенький з Nokia 1100, мало лі шо вкогось остався ше з тих врімьон, пишіт в ЛС.
(Китай і якості ААА непридлагати)
![]() |
#12 |
Гигант мысли
Повідомлення: 1,096
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Писатель
|
![]()
ничего себе какой спрос
![]() сегодня сделаю развернутую фотку, так как в ящике телефоны в 4-ре слоя, еще и у ребенка позабираю из шкафа ![]() телефоны не рабочие, все с дефектами за корпуса, телефоны и т.д. не знаю сколько денег просить, предлагайте, чтобы не было обидно мне ![]()
![]() |
#14 |
Гуру
Повідомлення: 5,372
|
![]()
Потрібно 2 телефони, а точніше корпуси, щоб IMEI були в білому списку. І стовідсоткова гарантія, що IMEI ніде не використовується. За 2 літри пива
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Гуру
Адреса: My home is Amber...
Повідомлення: 4,511
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ветеран
Адреса: 127.0.0.1
Повідомлення: 2,048
|
![]()
Хм... Поясниш, для чого така біда? Ну під акумом імеі, він в білому списку, а видається оператору все одно не той імеі. мало того, хто ж дивиться на той імеі? *#06# ось як дивляться навіть ті самі правоохоронці.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Фанат
|
![]()
Є 6610і відвалилась кнопка включєнія, валяється в шухляді нікому ненужний, скільки дасиш за нього???
![]() |
#18 |
Писатель
|
![]()
Nokia 2100
Nokia 3100 Состояние твёрдая 4, телефоны рабочие. Грн? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ветеран
Адреса: 127.0.0.1
Повідомлення: 2,048
|
![]()
Интересуют в первую очередь НЕРАБОЧИЕ телефоны. Я покупаю их на запчасти, и плачу соответственно, как за запчасти, а не как за рабочие телефоны. Поэтому, думаю, мое предложение в 60 грн за два телефона Вас не устроит
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Писатель
|
![]()
Я видел то что Вы ищете только нерабочие. Я просто поинтересовался.
Мопед не мой, меня просто попросили узнать разные варианты. Спасибо. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|